tisdag 15 december 2009

Här händer det saker! **** AS/ADHD

Takläggarna har jobbat hårt idag. Hela skorstenen har de hackat ner - sten för sten. Tur att vi inte var hemma så mycket under tiden, det bankade rejält i huset. Eftersom vi drog in jordvärme för några år sen så används inte skorstenen och den vittrar bara sönder. Verkligen grovarbete för hantverkarna, de kommer att sova gott i natt.

De skulle inte få hem teglet förrän på torsdag så det tar ett par dar till innan allt är klart.

I morgon måste jag ringa till en tandläkare till sonen. Han har en tand som måste åtgärdas snabbast möjligast innan han får ont av den. Men vi har ingen lämplig tandläkare att tillgå just nu. Fick tips av specialisttandläkaren om en tandläkare i en grannkommun. Hon tyckte att han skulle kunna vara lämplig till min son. Men då får vi åka 8 mil fram och tillbaka men det kan det vara värt.

Det roliga som kanske kommer att hända i vår familj snart (som jag skrev om häromdan) har vi börjat jobba på nu. Hälften verkar ha gått i lås, nu är andra halvan kvar. Sonen har blivit involverad i det nu och han sa idag att han kommer att ligga och gråta i sin säng av glädje om det blir så!!! Kul att kunna glädja honom i så fall!

Inga kommentarer: