måndag 27 november 2017

Sjukdomar

Ny vecka har kört igång och en del möten finns på min agenda. Koppla av får jag göra en annan vecka... Jag måste ändå rapportera att nässelfebern har hållt sig på avstånd från mig under ganska många veckor nu. Hoppas, hoppas att den inte kommer på besök nåt mer, för den sög verkligen kraft ur mig. 

Däremot konfronterades jag med min andra stressrelaterade sjukdom idag. Mindre kul, men bara att ta. Det är alltid lite oroligt, och idag var jag extra spänd av nån anledning. Min uppladdning har inte varit världens bästa så jag var väl inte riktigt i form. 
Mmm ... jag börjar få lite problem.... men än så länge funkar det hyfsat. Kan ju undra om sjukdomen kommit för att stanna eller om den ger sig av nån gång? Den har rakt inte stannat upp. 
Så länge jag kan mörka inför Turbo så är jag glad. Även om han märkte något för nån vecka sen, så lyckades jag den gången skämta bort det och han tog inte upp det igen. Jag vill inte oroa honom i onödan - för, nej, detta är absolut inget jag dör av. 😜På seneftermiddagen tog jag mig en sväng till gymmet. Där kan jag verkligen få ur en massa frustration ur kroppen när jag behöver. Känns sååå gott i kroppen efteråt. Detta är en ventil som passar mig perfekt! 💪 

Det var den här dagen det - i morron är en ny dag med nytt spännande möte! 
Kram på er ❤️

3 kommentarer:

Nina sa...

Du... Stressrelaterade sjukdomar går inte tillbaks/stannar upp förrän man liksom slutar stressa...
Saknar dig!
P&K

Annelie L sa...

Lycka till på mötena, hoppas det går bra trots att du inte känner dig helt i form. Stor kram <3

Trötter sa...

Du är en förebild. Missade komm. förra inlägg,men det Turbo sa till dig
i bilen hem från .....
gjorde mig så glad för din skuld! 😌💖