onsdag 22 november 2017

Massor av möten

Två möten stod på agendan i måndags. Det första mötet var med en av de anställda på vårt nya assistansbolag. En person som har lite specialinriktning och det skulle bli spännande att träffa henne. Men vi fick ta det per telefon i stället. Snö och sommardäck ställde till det, så det fick bli så. Nu har vi iaf gjort en uppstart i kontakten oss emellan, så det lär bli en fortsättning ganska snart. 

Ämnet gäller utökad assistans eller inte för Turbo. Vi har länge tänkt ansöka om nätter till honom, men inte vågat i o m den politik som råder för tillfället runt det här. Tråkigt och trist att det ska vara så att man inte vågar söka något som är en självklar rättighet, men så har det varit för oss. Ändå är det så att de vi pratat med om detta, menar att det inte ska vara något problem - självklart att Turbo både behöver och ska ha assistans på nattetid. Fortsättning följer, som sagt. 


Det andra mötet jag hade på måndagen, var ett möte med ”lillebror” - ett möte som jag väntat spänt på under en veckas tid, men livspusslet är inte så lätt att få ihop alla gånger. Ett tufft ämne har vi att avhandla, men vi tar oss framåt en liten bit i taget. Så småningom ska vi komma i mål, vi har hållit på i snart tre månader nu.... Men vi ger inte upp, vi biter ihop och tar oss vidare med mannens hejarop förstås. 


Idag har jag haft möte på jobbet, trots att jag tagit en time out därifrån. I morgon väntar nya möten, bl a ett med assistansbolaget, men nu med ett annat ämne. 
Ikväll sa mannen till mig att jag borde snart ta en dag då jag tar det lugnt, utan en massa möten. 😜 Jag skulle behöva det, men ibland kör det ihop sig extra mycket. Tur i allt detta är väl ändå att jag har lite extra ledigt från jobbet, eller hur?!? 


Nu är jag trött efter den här dan som blev lång. Har nyss hämtat hem Turbo från korttids sent på kvällen. Detta är också en ohållbar situation nu när han inte sover kvar där under vardagsdygnen utan ska bli hämtad sent på kvällen i stället. Tröttsamt och slitsamt, men vi hoppas på en lösning inom kort, för dygnsavlastningen behövs verkligen. 

Kram på er ❤️

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Kram tillbaka till dig du kämpande kvinna ❤️ Du är fantastisk ❤️

Trötter sa...

Känner med dig! 🤗
Kan inte göra nåt mer,men skulle önska......😔❤️