måndag 2 mars 2015

Hm....

När saker och ting inte blir som jag tänkt mig, så blir jag inte glad. Fick en motgång idag ang ett möte längre fram som skulle bli så bra.... ett "streck i räkningen" som jag inte alls räknat med och jag känner att jag inte alls gillar det. Mannen har försökt vinkla det bättre än jag kunnat och det blir säkert helt ok ändå, men det hade kunnat bli så mycket bättre om det blivit som vi planerat. Vissa saker går helt enkelt inte vår väg.... och lite gammalt rinner upp hos mig igen som jag måste försöka slå bort.... Kryptiskt - ja! Men jag måste bara skriva av mig lite, känslomänniska som jag är.
Snart dags att sova och hämta nya krafter inför resten av veckan eftersom det är mycket som väntar. I morgon blir det en tuff dag, antar jag. Extra fullt fokus på Turbo under någon timme och sen är jag nog helt slut, skulle jag tro. Men jag hoppas förstås att det ska fungera så bra det bara går. Rapporter kommer sen!
Kramen till er alla! <3

3 kommentarer:

Nina sa...

Var rädd om dig <3
Saknarkramar!

Anonym sa...

Hoppas det går att lösa på nåt vettigt vis bad det nu än må vara. Inte mer elände nu hos oss, vi har så det räcker allihop ändå.
Stor varm kram och säger som Nina, var rädd om dig gumman❤ ( <3 )
// Lena

strutgumman sa...

Tänker på er!!!

Stor kram AnnaR