onsdag 2 juli 2014

Tjafs och mognad

Kan ni tänka er? Här är fortsatt lugnt hos oss! Heeelt fantastiskt och det är bara att njuta! Jag låter papperet med info om den som ska ta över Kents roll i skolan ligga framme hela tiden så Turbo ser det. (Scrolla till mitt förra inlägg ifall ni vill se bild på det.) Det kommer en del kommentarer och en del frågor ibland och det är ett bra sätt för honom att bearbeta det hela. Kanonbra procedur! Helt ofattbart vad bra det är med bildhjälpmedel! Jag upphör aldrig att förundras över hur väl Turbo behöver detta. Han är ändå så otroligt verbal så det är lätt att lura sig på det.

Gårdagen flöt på bra. Turbo var på fritids medan jag jobbade och jag behövde jobba effektivt eftersom det närmar sig semestertider. Tyvärr hade jag lite tjafs angående assistans att slita med också, men oj, vad man fått skinn på näsan efter dessa år med Turbo. Det har resulterat i att jag vågar strida för min sak när jag vet att jag har rätt. Egentligen är jag ju liten och blyg, men gäller det Turbos rättigheter och att han ska må bra, så kan jag riva upp himmel och jord. Saker och ting får inte gå ut över Turbo! Som tur är har vi mycket god kontakt med båda våra assistenter så vi vet var vi har varann. Ja, ja, det ordnar sig....

Nu måste jag bara berätta vad som hände i förrgår. Jag var hemma med Turbo och mannen var på jobbet. Ett par släktingar på genomresa hade helt plötsligt dykt in på jobbet. Mannen sms:ar och kollar läget här hemma och undrar om det går bra att de kommer förbi fem minuter och hejar. Släktingarna vet mycket väl att det oftast inte passar när Turbo är hemma eftersom han lätt kommer ur balans. Jag berättade för Turbo och han tyckte att det gick bra! De kom in fem minuter och det blev lyckat! Visserligen är han i balans just nu, annars hade det varit omöjligt, men oj, vilket framsteg och det känns som han är inne i en mognadsprocess! Tänk vad en lugn period kan åstadkomma!!

Kramar om er alla läsare <3

3 kommentarer:

Lena sa...

Men oj vad det händer grejer hos er. Vad glad jag blir Bellan. Otroligt så fint det verkar flyter på trots all turbulens.
Goa saknakramar <3

Nina sa...

Härligt! Man blir glad :)
Kramen hela dagen <3

Anonym sa...

Ho ho! Vart haru tagi vägen Bellan? Det har väl inte hänt nåt?
KRAM <3