söndag 13 juli 2014

Liseberg

Kan ni tänka er, Turbo och assistenten kom hem igår kväll efter sin utflykt - trötta men väldigt glada och uppåt! Så härligt! De hade nog haft lika roligt båda två. Liseberg var utflyktsmålet ifall ni inte redan gissat det. Och det blev åka av. Förstår inte att Turbo blivit så modig de senaste åren. Det var han inte för några år sen. Men man ser hur det kan svänga. Här sitter de i Helix - läskig som bara den!Visst ser man riktigt hur kul de har?!? Det lyser glädje om dem. Kul med såna utflykter även om Turbo tycker det är oroligt och jobbigt med förväntan och innan de kommer iväg.
Liseberg är fantastiskt bra när det gäller att bemöta de med olika diagnoser, vad jag förstår. Turbos assistent gick in gratis och han fick ett gratis åkpass. Man ser det t o m på bilden att de har olika färger på åkbanden. De slipper också stå i kö, vilket våra barn och ungdomar ofta har svårt med. Turbo är sån så han bryr sig inte om folk tittar för att de går före eller sitter kvar i attraktionen för att åka två gånger efter varann (vilket man får göra). Han tycker bara det är kul! Han lever liksom i sin egen lilla värld och är lycklig där.

När de kom hem stannade Kent kvar ett bra tag, för att Turbo skulle få prata av sig och komma ner på jorden igen. Oj, vad munnen gick! Underbart med glada killar!
Lite vemodigt känns det ändå att det var sista ordinarie passet för Kent här med Turbo. Vi är så glada och tacksamma för allt han har gjort för Turbo. Och nu hoppas jag vi kan pussla lite så vi får se Kent här med jämna, om än lite glesa, mellanrum för Turbos skull. Han kommer att sakna Kent och frågar redan när han kommer nästa gång.....
Idag har Turbo varit väldigt trött och det är ju förståeligt. Vi har fått gå lite på tå här idag och vi får passa oss för vad vi säger och gör. Men det är det värt när man ser och förstår hur kul han hade med Kent igår. Men visst är det lite labilt, men det lättar säkert när han tagit ikapp sömnen och krafterna lite.

Det får bli allt för idag. Jag tror ni är några stycken som väntar på svar på frågor och det kommer i ett inlägg inom kort. Bara så ni vet... ;)
Go´kvällskram på er kära läsare ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Ååh, vilken härlig utflykt dom fick (lite avis är jag allt). Förstår att det känns vemodigt samtidigt. Han har varit en riktig klippa. Bra ändå att han kommer dyka upp lite framöver så han inte bara försvinner från Turbo.

Kramen hela dagen!

Anonym sa...

Håller med Nina, vemodigt och härligt på samma gång. Förstår att ni kommer sakna denna kille.
Hoppas ni får en bra dag idag, för jag kan tro att det är någon som är trött idag efter äventyren.
KRAM