lördag 12 juli 2014

Äventyr

Hej å hå... ny dag idag och denna morgon var väl inte att leka med. Turbo var i gasen direkt och det berodde säkerligen på att utflykten med Kent stod på tur idag. Förväntningar förvandlas lätt till oro i Turbos kropp. När det blir så där är det t o m svårt att hitta ett läge då han kan ta sin morgonmedicin. Den måste ges vid rätt tillfälle annars flyger den i golvet. Men till slut så gick det. Dessutom ställde jag ett krav på Turbo som jag inte tänkte backa på. Där är det en rejäl balansgång så man inte går över gränsen. Kan meddela att mannen flydde fältet.... Nej, allvarligt så är det ingen bra idé att vara fler vuxna i ett sånt läge. Det var bättre om jag fick köra mitt race med Turbo ensam och genomföra mitt krav på mitt sätt eftersom det var jag som drev det från början.

Det lugnade sig lite när Kent kommit även om det var labilt även då. Kent fick smaka på humöret lite grand han också, men han har rutin på hanterandet så inga problem där inte.

De kom iväg ut på sitt äventyr efter ett tag och än har de inte kommit tillbaka. Jag har fått ett par rapporter om hur de har det, bl a genom nån bild. Ska man vara orolig nu då, eller....?!

Sköna typer det där!

Kram på er, läsare <3

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Se där ja, några knäppa fotbollsgrabbar ;)
Antar att de har roligt.
Hoppas det lir en fin dag imorgon. Sov gott <3
KRAM

Nina sa...

Härliga killar :)
Kramen!!!!!!!!