tisdag 15 juli 2014

2048

Snart har den här dagen också gått. Bara kvällsprocedurerna kvar. Vi får se hur det går idag när vi testar Turbos gräns. Återkommer i morgon om hur det har gått. Kvällen nu och morgonen i morgon blir ju ett jättetest och jag hoppas verkligen att vi gjort rätt och att allt ska avlöpa väl. Hittills är allt väl och jag och Turbo har pratat lite om hur vi ska lösa det på bästa sätt när det blir jobbigt för honom.
Skönt med lite ledigt från det andra jobbet iaf, även om det inte är helt ledigt därifrån heller. Är man egen företagare så är det inte bara att bomma igen några veckor. Det är bara att passa verksamheten och göra det man måste ändå. Igår slog jag och Turbo iaf våra kloka huvuden ihop och försökte synka min iPhone med iPaden (efter sisådär ett år). Det var inte helt enkelt, men till slut så funkade det - YES!!! Sen fick han mig på fall - jag som in i det längsta vägrar spela spel på de här manickerna. Nu är jag fast!


2048 heter spelet och det blir lätt ett gift när man väl börjat. Men idag närmade jag mig Turbos rekord och då blev han lite skakig ;) Kul har vi iaf. Igår kväll när vi satt och spelade alla tre vid köksbordet så hade han en störtskön humor. Vi garvade rätt rejält allihop! Härlig stämning och bara att njuta!

Nu är det bäst jag kollar av läget hos Turbo och övriga! Vi ses! Kram på er

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det funkar bra imorgon med utmaningarna...vad de nu än är.

Är likadan, vägrar kategoriskt att spela spel jag också och har ännu inte fastnat för nåt. Vi får väl se vad som får mig på fall ;)

Ha en fin kväll <3
KRAM

Anonym sa...

Haha, ja det där med spel ja.... Andreas har fått med mig i mycket som kanske har varit lite opedagogiskt egentligen. Typ Doom och nåt jag inte kommer ihåg... jo Diablo.
Fast det här var ju många år sen och jag resonerade istället så att i och med att jag intresserade mig väldigt mycket, satt tillsammans med honom vid datorn och kollade, så hade jag ju möjlighet att se vad han gjorde och hur han resonerade kring det han gjorde. Och så hade vi ju faktiskt kvalitetstid tillsammans. Så spela på du Bellan! Helt rätt ;-)
Kram från Marielle och hoppas det kommer att fortsätta funka att testa <3