fredag 25 juli 2014

Het målning

Värmen får man väl inte klaga på utan att bli lynchad, antar jag. Men det är väl varmt när man ska hålla igång och göra en del saker. Vaknade redan i morse med huvudvärk och det hör inte till mina vanligheter. Idag har det gått åt lite vatten som jag pimplat i mig. Och ett bad i poolen har jag svalkat mig med också ;)

Jag har inte pratat i telefon med mannen alls sen de stack iväg för två dygn sen. Det är svårt när man är ensam med Turbo, men några sms har vi växlat med varann iaf. Allt går kanonbra tydligen! Härligt! Idag har de letat på en av mannens barndomsvänner som just nu jobbar i skogen med att anlägga en väg (tror jag). De hittade honom vid vägs ände någonstans i Sverige!

Badat har de också gjort i nån sjö någonstans i Sverige! ;) Det går nog inte att undvika att bada i den här värmen.

Talfrida undrade om det var mer än bordsskivan jag har kvar att måla innan jag är färdig med rummet. Jo, det är lite smått och gott kvar. Även bordsbenen och stolsbenen ska målas. En halv vägg fanns kvar också, sånt där tråkigt som inte blivit av innan. Två skåpsluckor ska också målas (den ena skymtar nere i bilden nedan) och några tavelramar m m.

Jag har kommit en bra bit idag, men fy vad stökigt och rörigt det blir!

Jag hoppas resenärerna håller sig borta tills jag fått ordning igen. Röran skulle inte vara bra om Turbo landade i.... Jag tror han får en tillräcklig chock när han får se bordsskivan! Det blev en rejäl skillnad på furu och svart kan jag lova!!

Rejält trött efter den här dagen blev jag också. Det tar på kroppen att härja i värmen. Mannen tyckte i ett sms nu att jag skulle hyra en film och ta mig en svalkande grogg.... Vi får se vad det blir av den saken.

Kram på er alla i heta sommarsverige <3

 

2 kommentarer:

Nina sa...

Ja gör det! Ta en grogg och sätt dig i tv-soffan! :)

Snyggt blir det hursomhelst, vet Turbo vad du gör?

Låta bli att bada går om man är tvungen, men skönt skulle det vara ;) Vår pool gick sönder förra sommaren och vi har inte köpt nån ny, men en sån här sommar saknar man den när man inte kan ta sig till havet eller nån sjö bara sådär. Som tur är lider vi inte så värst av värmen, det går tom bra för Sandra :) (Fast vi målar inte om köket, förstås ;))

Ha det nu lite skönt resten av kvällen!

Saknarkramar <3

Anonym sa...

Vill du ha medhåll när det gäller värmen så har du en frivillig här!!!
Jag tycker det är rena rama pesten och jag längtar till höst och vinter, snö och svalka.

Oj, då har du en hel del som skulle behöva fixas innan resenärerna kommer hem, låter som ett kul äventyr de är på, lite här och där :D

Hoppas du hinner röja upp i röran, bli klar med det du tänkt dig och att du hinner VILA också din toka...för det var väl egentligen det du behövde?

Kram på dig och hoppas att du får sova gott <3