torsdag 31 juli 2014

Mindre lyckad dag

Ännu en dag har rullat på och närmar sig sitt slut. Morgonen var lite lätt orolig för Turbo, men det var inte så konstigt. Han och mannen hade en utflykt på schemat idag. Liseberg väntade på dem! Morgonen avlöpte precis likadant som den morgonen när Turbo och assistent Kent skulle dit. Först en visning på datorn och sen lite orosmoment innan de kom iväg. Rätt intressant att se att det var exakt samma scenario båda gångerna! Pga oron blev de försenade iväg båda gångerna, men det gör ju inte så mycket eftersom det är öppet länge.
Dagen blev kanske inte så lyckad som när Turbo åkte med korttidspersonalen eller assistent Kent. Mannen tålde inte lika mycket nu som han gjort förr. Kan det vara åldern, eller?? Efter en Helix och ett par andra åkattraktioner var mannen mer eller mindre döfärdig.... Trist för dem båda, men Turbo hade tagit det med ro och varit förstående! Det är stort, tycker jag! Visst håller han på att mogna rejält! Hoppas det håller i sig framöver också när skolan drar igång. Då ställs ju allt på sin spets.....

Jag fick iaf hem ett par killar som var, ja, den ena var rätt slut medan den yngre var piggare. Så kan det vara! Tur att inte Turbo var alltför besviken. Mannen hade förvarnat honom om att det fanns risk för att han inte skulle tåla så mycket.

I morgon väntar ytterligare en dag med en spännande händelse. Hoppas den dagen avlöper bättre än vad den här gjort, det skulle betyda mycket!
Kram på er ♥

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni sitter då inte stilla i onödan, full fart hela tiden. Imponerad.
Kram på er och hoppas mannen inte är helt ledbruten imorgon ;)

Unknown sa...

Kul att Turbo gillar tivoli... Trots mycket folk och köer, kanske skillnad när det är något han verkligen tycker är riktigt kul och vill själv. Vi har inte vågat pröva Grönalund än men är nog tvungna att ge oss för vår son har verkligen bestämt sig att han ska dit nu i sommar. Undvikit ställen med mycket folk och köer då han brukar bli svår i sådan miljö men vem vet det kanske fungerar. Ibland förvånas man. Saker man tror ska bli svåra fungerar riktigt bra. // Kram S :)

Annelie L sa...

Så himla skönt att Turbo fixade att pappa inte var lika förtjust i allt åkande och inte klarade så mycket som de kanske tänkt sig. Det är verkligen stort, som du skriver.
Önskar er alla en fin fredag och hoppas dagens äventyr blir till något roligt och bra.
Kram

Nina sa...

Han imponerar, Turbo! :) Jag är faktiskt avis, hade gärna avlöst mannen i det han inte pallade :) :)

Så får man vara nyfiken ett tag till då... Det tär på nyfikenheten att läsa din blogg! :P ;)

Pussokram hela dan!