torsdag 17 juli 2014

Reaktion

En del reaktioner kommer det från Turbo efter dygnet då vi hade besök. Allt har gått bra och det har inte blivit några tråkigheter av det. Aningen trött har han verkat, men annars bara positivt. Men det märks att det var längesen de sågs. Turbo har frågat flera gånger vad som hänt med "17-åringen"?? Ett antal år har gått, tror ingen av dem var tonåring senast de sågs. Då var den här killen en pojke som var MYCKET pratglad och det är det som Turbo minns. Numera är han en mycket blyg och försagd kille som man får dra ur orden. En markant skillnad, men alla utvecklas vi olika.

Så kan det vara... Annars har den här dagen varit lugn. Mannen åkte till jobbet i morse en stund, så jag och Turbo var ensamma när vi körde igång dagen. Lugnast så! När Turbo väl landar i dagen så flyter det alltid på lättare. Nu hoppas vi att det fortsätter lugnt.

Hare bäst, ni som kikar in här och kram på er <3

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Här blev jag sittandes och funderade på hur länge sen det var jag hittade din blogg...på tal om länge sedan.

Hur som helst, vad roligt att det fungerat bra med övernattningen och besöket. Tänk så mycket det är som har hänt de här åren. Från asperger till autism, från mellanstadium till högstadium och träff i badtunnor och annat.

Kram på dig, vi ses snart ;)

Annelie L sa...

Kram till dig med <3