torsdag 21 november 2013

Trött, slut och körd... men Äntligen!

Ja, kära vänner och läsare.... här händer det äntligen grejer! Igår fick jag nog och det rann lite över. Gnistan försvann hos mig igår, men jag tog sats och uppbådade de sista krafterna jag hade och tillsammans skrev jag och mannen ett långt och ganska skarpt mail och skickade till berörda inom skolvärlden och även högre instanser i kommunen som kunde tänkas vara intresserade.... Och vet ni, vid lunchtid idag kom besked om att man löst allt efter våra önskemål fr o m om ett par dagar! Känns som en stor seger även om den gärna hade fått komma för några veckor sen.
Nu ska jag försöka återhämta mig, sova lugnt i natt och skaffa nya krafter, för kroppen är totaltömd. Återkommer inom kort med en redogörelse för vad som hänt och inte har hänt.
Kramen till er alla <3

5 kommentarer:

Nina sa...

Grattis! Vad glad jag blir :)
Man lär sig sätta ner den där foten lite fortare, och hårdare, med åren.
Kramar om! <3

This is my life sa...

jag blir också väldigt glad av att läsa ditt inlägg!!!!
Kram!!! <3

Margita sa...

Man ska inte behöva kämpa så som ni gör. Jag blir så trött på eländet. Har kanske sagt det här förut men min syster jobbar med barn som har olika diagnoser och svårigheter och herregud, jag blir alldeles trött när hon berättar om hur det kan gå till. Hon (min syster) är ibland så trött på alla dessa möten där "de som bestämmer" sitter helt oförstående och mumlar nåt om att de får väl ta sig i kragen eller vad de kan säga för dumt. Jag blir alldeles skräckslagen när jag förstår hur mycket okunskap det finns hos dem som bestämmer. Det är trist och helt oförlåtligt enligt mig. Lite empati tack!!
Bra att ni sade ifrån på skarpen, men som sagt, ni borde inte behöva göra det! KRAM

Tina sa...

Det var f-n på tiden ! Ja jag kände att jag kunde ta i lite här ! Nu är du rädd om dig vännen, lätt att rasa när man landar i nåt som varit jobbigt länge. Väntar med spänning på vad som hänt. Bamse glada och varma kramar <3

Emelie sa...

Man blir ju nästan lite religiös och vill tjoa halleluja!

Kram / Emelie