onsdag 20 februari 2013

Provnatt

Morgonen idag började med bråk! Men det var inte så farligt som det låter - det var ett bråk som man kunde skratta åt och det är gott att få ett glatt skratt på morgonen. Jag skulle packa korttidsväskan och det brukar för det mesta bli bråk om vem som ska ligga däri :) Inte lätt att packa med det som egentligen ska vara där!




Och Turbo han kom iväg till skolan idag också som han skulle. Blir lika glad varje dag som han kommer iväg utan att det blir några större grejer av det. Tyvärr har det nog varit lite ostabilt på skolan idag. Lite moment runt honom som stört honom, men jag vet inte så mycket om hur Turbo tagit det eftersom jag inte läst i någon kontaktbok än. Turbo har ju åkt till korttids direkt efter skolan och därför är jag inte informerad om hur det gått på skolan under dagen.




Nu tänkte jag berätta lite om vad som hände igår. Vi var ju till assistansbolagets kontor på ett tre timmar långt möte. Vi hade tid inbokat för handledning av en duktig psykolog. Det finns pengar som är avsatt till handledning och den handledningen kommer att koncentreras på vår assistent Nisse. Han har inte någon form av utbildning eller tidigare erfarenhet av den problematik som Turbo har. Därför satsar vi på att han får lite mer "kött på benen". Tror det blir jättebra!

Dessutom fixade vi med assistansbolaget så både Nisse och vi föräldrar får gå på en föreläsningsdag - en heldag - med de duktiga föreläsarna Bo Hejlskov Elvén och Pelle Sandstrak och assistansbolaget betalar för oss alla tre! Härligt! Ser verkligen fram emot att få gå och lyssna på dem, men när det väl är dags så har antagligen både våren och sommaren kommit till oss :)


Sandstrak och Hejlskov
Bild lånad från medalgon.se

I kväll sitter jag och mannen i var sitt hörn i soffan och slappar. Vi är som döda små sillar båda två. Den sista tiden här har nog tagit en aning på krafterna. Tyvärr blir det tidigt i säng i kväll. Annars hade det varit läge att göra som man vill nu när Turbo är på korttids i natt och jag inte behöver jaga upp honom till skolan i morgon. Men tyvärr är jag för trött för att göra som jag vill - jag får vackert gå och lägga mig i tid....

Passar på att önska korttidspersonalen Tom lycka till där han befinner sig med Turbo på nya korttids för en första provnatt! Det är bara att hoppas på att allt flyter på så smärtfritt som möjligt.

Några frågor ligger och väntar på svar från er läsare, men de får vänta nån dag till. Hoppas ni står ut med det.
Kram på er så länge ♥

Inga kommentarer: