måndag 28 mars 2016

Trasig....

Nu har den här storhelgen också tagit slut. Dagarna går fort även om man i förväg inte vet hur man ska ta sig igenom dem....
Turbo har haft en hyfsat bra helg, och vi har inte ställt högre krav på honom än nödvändigt, för att han ska kunna komma ner i varv. Både jag och mannen är lite slitna just nu, så det är bra med lite lågvarv emellanåt.
Jag fick ju göra en akututryckning och sticka hem till Turbo i lördags kväll när jag var på gymmet. Är för trött för att redogöra för det nu, men vi förstår att det är mycket som ligger och trycker i honom. Skönt att han kunde prata om det som gällde (och det är ett stort framsteg), så jag kunde lova honom att ta tag i problemet.

Igår fick mannen ta assistansen rätt mycket eftersom jag hade en del måsten att göra här hemma. Det ska bli oerhört skönt när bostadsanpassningen är färdig så vi hinner ikapp med hemmet igen. Nu kör vi undan det nödvändigaste för att bl a assistenterna ska komma in här. ;)
Igår fick jag äntligen rensat upp i en skrubb, där vi bara slänger in sånt som vi inte hinner ta hand om. Eftersom vi inte är hemma alls, utan att vara assistenter så blir det sällan tillfälle att ta tag i sånt där. Men så skönt att få det gjort, äntligen!




Idag har assistent Erik varit här hela långa dagen. Det är härligt att se Erik och Turbo ihop nu. Det flyter på så bra mellan dem och Turbo trivs med honom. Men - som jag skrivit förr - det tar ca ett år innan man kommer så långt med Turbo.
Jag och mannen har jobbat lite idag, och sen blev det en liiiiten fotorunda också. Härlig avkoppling för min del!

Allt för idag - nya tag i morgon som innebär en del telefonsamtal för mig.

Dagens svart/vita....

Trasig....

Kram, kram ♥

Inga kommentarer: