söndag 20 mars 2016

Mycket nytt

Här har helgen flutit på lugnt och städat. Jag och mannen har delat på oss hela helgen och lite hastiga planändringar fick vi också fixa. Mannen hade visst ett uppdrag att genomföra i en stad en bra bit bort idag, som han fick reda på i torsdags kväll. Ja, ja, mannen är inte den som backar och drar sig ur i första taget. Tyvärr har vi känt oss risiga båda två i helgen, men jag har ju kunnat ta det hyfsat lugnt iaf. Lite yr och lite vimmelkantig, men kan inte säga för mycket till Turbo för då blir han orolig.

Igår förmiddag fick jag tillfälle att träffa lite vänner en stund, innan mannen skulle iväg och träffa ännu mer vänner på eftermiddagen. Vi har turordning och det var hans tur, så det sved extra att vi inte hade nån utomstående assistent igår. Men man kan inte få allt. Jag och Turbo myste till det lite och var nöjda och glada på vårt håll.



I det vackra vädret gick vi också ut och inspekterade plattan som blev gjuten i fredags.



Vi märker att det är mycket som cirkulerar inom Turbo angående bostadsanpassningen. Det är en jobbig tid när det är byggperiod, men i o m att det tar lång tid så får Turbo möjlighet att vänja sig vid utbyggnaden successivt. Så inget ont som inte har något gott med sig! Nu uppstår det lite frågor vartefter tiden går och vi kan besvara dem, så får det sjunka in hos honom.

Idag har jag och Turbo varit ensamma hemma i stort sett hela dan. Mannen var iväg från tidiga morgonen tills sena eftermiddagen. Eftersom jag inte känt mig helt ok, så är det skönt att Turbo har varit rätt harmonisk.
Jag passade på att nämna lite lätt att Kent har pratat om en ny kille som är tänkt att börja jobba med Turbo. Jag har inte hunnit få nån närmare info om honom, så jag nämnde bara lite grand så kan det få mogna i Turbo först. Det är väldigt viktigt att vi "säljer in" den nya killen på rätt sätt om det öht ska funka.

Det är mycket som händer för Turbo nu framöver och jag hoppas förstås att det ska gå så smidigt som möjligt....
Nu blir det spännande att se vad den kommande veckan har att föra med sig.

Avslutar inlägget med dagens svart/vita....

Speciell...

Kram på er ♥

Inga kommentarer: