onsdag 16 april 2014

Bad day

Oj, vad hände?! Jag har haft den sämsta dagen på mycket länge efter den sämsta natten på jag vet inte när! I natt fick min kropp nån typ av rejäl stressreaktion så jag har inte sovit många minuter. En riktigt dålig natt. Men egentligen ska jag inte klaga då jag vet många som har det mycket värre. Förstår inte hur ni orkar, faktiskt. Jag har inte gjort många knop idag, helt slut och väck! Jag hoppas verkligen detta var en engångsföreteelse för så här kan jag inte fungera.

Turbo körde jag ju till korttids igår och han är där i två dygn. Sen tidigare hade jag bestämt att jag skulle ha en ledig dag idag, men jag hade väl inte tänkt tillbringa den dagen som en zombie. Ikväll skulle jag och mannen ha åkt på lite trevligheter och kopplat av, men det blev tyvärr inget med det. Jag orkar ingenting. Men jag tvingade mig ut i blåsippeskogen på eftermiddagen iaf. Men jag tog bilen, ingen promenad här inte.




Denna korttidsvistelse var hur som helst efterlängtad och välbehövlig. Känns som det var ett tag sen. Förra gången gick det ju inget vidare med korttids. Det blev i stället en pärs. Om ni vill läsa om hur förra korttidsvistelsen blev så finns det HÄR. Det var nära sammanbrott där! Gången innan Turbo var på korttids så låg jag i influensa och hög feber. Därför var de här dygnen så välbehövliga och då däckar jag förstås! Retligt! Nu hoppas jag att den kommande natten och dagen blir betydligt bättre för min del!

Allt för idag. Ha en fin kväll alla och kram på er ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Men Bellan!!! Det är för att du behöver vila!!! Punkt!

Var rädd om dig <3
Kramar om!

Lena sa...

Oj oj oj!
Gumman, det låter faktiskt riktigt allvarligt. Såna stressreaktioner måste tas på allvar, var du ska hitta vilan begriper jag iofs inte men du måste verkligen försöka NU!

Hoppas verkligen att helgen blir bra <3
KRAM och säger som Nina - VAR RÄDD OM DIG!
PUNKT!