tisdag 4 februari 2014

Lite för mycket

Pust och stön, det känns som jag tagit mig vatten över huvudet. Vaknade med spänningshuvudvärk i morse och den hette verkligen duga, knappt så jag fungerade. Men man är tvungen att fungera i en sån här familj, spelar ingen roll hur man mår, det är bara att genomföra morgonpasset med glatt humör. Om jag nu inte ville ringa efter mannen förstås, men det ville jag inte.... envis som jag är!

Igår var vi på kurs på hab. På kvällen efter att assistent Kent varit här berättade jag för Turbo om en av förändringarna som väntar hos oss (den lindrigaste av de två). Idag hade vi möte med rektor och LSS-handläggare efter att Turbo kommit iväg till skolan. Sen direkt iväg till ett möte där vi drev vår dröm ett stort steg i rätt riktning. Snart, snart är det spikat och klart! Så det blir lite mycket ibland.




Tyvärr har Turbo varit lite orolig här i eftermiddag och kväll och inte alls lika harmonisk som igår. Men jag tror det berodde på att mannen kom hem nån timme tidigare från jobbet och det blev fel i rutinerna för Turbo. Han missuppfattade schemat eftersom det inte blev som vanligt och sen var det kört. Med tanke på hur lätt han kom ur balans idag så begriper jag inte hur vi ska ro iland de där ca 10 dagarna vi har framför oss i vår.....
Nej, nu ska jag komma i säng i god tid i kväll och jag hoppas jag är tillbaka på banan i morgon bitti igen. Återkommer med förklaring om de möten vi varit på igår och idag.

Kvällskramen kommer här ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har ni aldrig funderat på att ta assistanshjälp direkt på morgonen någon/några dagar i veckan?

Någon av era duktiga assistenter skulle kunna komma till er innan Turbo vaknar och ledsaga honom igenom morgonen samt sedan följa med honom till skolan och fortsätta sitt pass där.

Då skulle ni få ett mycket lugnare liv.

Kram K

Anonym sa...

Ni får ju naturligtvis hålla er undan. Sova en stund till vore väl inte så dumt.
Kram igen K