onsdag 20 mars 2013

Orosmoln

Idag har jag lite svårt att formulera orden för jag har en sån där olustig känsla igen. Känslan gäller lite framtiden och Turbo för det har med personal att göra. Jag gillar absolut inte när det anas lite personaltrubbel..... Jag hoppas av hela mitt hjärta att det löser sig! Kan inte förklara mer just nu, men återkommer.....




Efter gårdagens tidiga läggning av Turbo (som han valde helt själv) så vaknade han upp pigg och glad igen i morse. Skönt att det inte blev nån sjuka av det hela, men ändå är man lite bekymrad över om han börjar bli lite "låg". Han kom iaf iväg till skolan med taxin som väl var.

Förmiddagen hade varit lite orolig i skolan, men hanterbart. Tina fattas ju denna veckan och den övriga personalen märker av det på Turbo. Men det blev bättre fram på dagen och sen kom korttids/fritidspersonalen Otto på eftermiddagen och hade ett par timmar med Turbo. Turbo var glad när jag hämtade honom men den riktiga harmonin fanns väl inte där. Men jag ska inte klaga, det hade kunnat vara värre.

Så är läget just nu. Som sagt lite ordfattigt idag, men jag kommer igen. Må så gott i vinterkvällen ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Ånej, inte mer nu!!!!!!!!
*håller tummar*
Låt det få vara lugnt..
*ber till högre makter* Eller nåt..
Kramar om!
Nina

Tina sa...

Men...säger samma som Nina...Kramar <3