söndag 5 februari 2012

Söndagskvällsrapport

En liten söndagsrapport från mig kanske är på sin plats. Det blir nog lite kort, för det har inte hänt så mycket idag heller. Det blev en lugn helg pga Turbos förkylning men det är skönt att ta det lugnt emellanåt. Jag tycker jag har lyckats kurera honom rätt bra så jag hoppas han kommer iväg till skolan i morgon, men man vet aldrig. Får väl se vad de kommit fram till därhemma, jag sitter på jobbet nu och jag har lagt över skolpeppningen på mannen ☺

Gårdagskvällen blev så där mysig som vi önskade! Vi såg Melodifestivalen tillsammans alla tre, Turbo ville ju det och det gick lugnt tillväga. Sen blev det lite film.... Svårt att få i säng honom i hyfsad tid nu på helgkvällarna. Men, men, så länge det är lugnt och städat så är det ju ok.




Jag har fått iväg lite mail idag också till bl a LSS-handläggaren och chefen för korttids. Men den här gången var det inga allvarliga saker utan rena rutiner ☺ Så skönt att få sånt där gjort, det är tyvärr svårt att hinna med mail, telefonsamtal och dyl som måste skötas.

Jag hoppas som sagt att Turbo kommer iväg till skolan i morgon, sen hoppas jag att jag och mannen slipper förkylningen som han haft. Denna veckan är lite av en föreläsningens vecka. Jag och mannen ska på en en-dagars föreläsning och jag går på ytterligare en föreläsning en em/kväll i veckan. Allt handlar förstås om NPF. Det ska bli intressant och förhoppningsvis lärorikt, ser fram emot det!

Ha en fortsatt skön och avkopplande söndagskväll ♥

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Hoppas peppningen går bra så att Turbo kommer iväg till skolan. Förkylningarnas tid är verkligen inne, det snoras och hostas både här och där.
Hoppas ni komme riväg på föreläsningarna och att dom är intressanta och bra.
Ha det gott.
Kram Annelie

ann sa...

Hoppas att ni slipper förkylningen som Turbo har,vi gått igenom hela familjen from januari.Vad härligt att ni kan ha sådana mys kvällar med Turbo.Vad bra att du fick iväg meddelande till skolchefen,nu är det bara att vänta och se om det åtgärdas.Kramar från Åland.