onsdag 29 februari 2012

Skola igen efter skolvägran

En hemmadag för Turbo igår var nog inte så tokigt trots allt. På morgonen pratade han en del om korttidspersonalen E som slutat. Tror nog att saknaden är stor hos Turbo för det fungerade så otroligt bra mellan dem.... Det kommer en del tankar från honom emellanåt.

Incidenten med läraren i måndags satt djupt och han fick ut en del hemma igår förmiddag. Inga större utbrott utan det kom mest som ord. Det var säkert nåt som behövde bearbetas. Lite orolig var jag ju över hur det skulle gå att få iväg honom till skolan idag, men samtidigt så måste de komma över det tillsammans också. Jag skrev ett långt meddelande till läraren Nk i kontaktboken och gav bl a tips om vad de kunde göra om det blev lite låst läge mellan dem. De hade tagit det väldigt lugnt för Turbo var inte riktigt lugn över situationen. Frampå eftermiddagen kändes det tydligen bättre och det lättade för dem så nu tror jag det är utagerat.




Efter skoldagens slut så var det lite korttids/fritidstid och då jobbade den vana T med honom. Tur det så det inte blev annorlunda efter den här skoldagen. Det är så härligt att möta Turbo när T har jobbat, han skiner som en sol och är så glad! Så skönt att slippa brottas med sura miner efter en lång dag. Idag har jag alltså haft en bra dag med Turbo - han var glad i morse och han var glad efter skolan och nu i eftermiddag/kväll - det kan inte bli bättre! Hoppas att det flyter på så och att skolan hittar sina rutiner med honom igen.

Kram till er alla goa läsare ♥

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Så skönt att det så pass smidigt ändå. En dag hemma för bearbetning var kanske vad Turbo behövde.
Hoppas han är lika glad och go när han kommer hem idag.
Kram/ Annelie

Anonym sa...

Skönt det går bättre igen.
O va fina bilder du blandar i. :-)
Mvh. Bengt