torsdag 23 februari 2012

Hjärtat i halsgropen

Om det var en ruskigt dålig morgon igår morse så var det en ruskigt fin morgon i morse, om man nu kan säga så?! Antagligen inte, men jag hoppas ni fattar vad jag menar. Morgonen flöt på sååå bra och jag hade ju liksom att jämföra med från gårdagen! Det blir en mycket bättre start på dagen för mig med när allt flyter på som det ska utan utbrott. En bra morgon var precis vad jag behövde för jag hade mycket att göra på listan idag. Jag hade bara några timmar på mig så det var fart på mig.

Jag behövde städa lite, plocka en del, bädda gästsängar, tvätta m m. Det gick så bra att jag hann sätta mig i solen en kvart och njuta av mina nybakade muffins innan taxin kom hem med Turbo!




När Turbo kom hem märkte jag att han var på ett utmärkt humör och kändes harmonisk igen. Det är svårt att förklara, men jag blir så otroligt glad i kroppen av att märka att han mår bra igen och är på topphumör. Då svävar jag som på moln. Det verkar som Turbo och läraren Nk har funnit varandra i skolan och att de lärt känna varann bättre nu. Brytet med att Mk försvann från Turbo går åt rätt håll. Skönt om han kan landa i det nya. 

Dagen har flytit på bra. N kom hit och assisterade några timmar under eftermiddagen och kvällen så jag uträttade några ärenden och sen åkte jag till jobbet en stund.
Men under dagen här så fick jag hjärtat i halsgropen. En av mina gäster i helgen hade fått bekymmer. Hennes dotter hade blivit dålig och de fick en akuttid hos läkare. Lite bekymrade blev vi om vår tjejhelg skulle vara i fara.... men just nu verkar det lugnt och vi hoppas alla att det ska gå som planerat.

Må så gott alla, "ses" i morrn ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Men oh, vad man längtar nu då!!! Ska strax gå och sova så man är piggelin imorrn :) Sandra har nog somnat och det är tyst från hennes rum. Hur utslagen ser ut får vi se imorrn, men troligtvis bättre än idag för det började vända redan hos läkaren :) Gulledej <3

Skönt att det blev lugnt hos er igen, hoppas det håller i sig..

Bäddat hade vi väl kunnat gjort när vi kom.. Du skulle ju vila jue!

Men snart ses vi iaf och det ska bli så himlans skoj!
Kramar om massa!
Nina