lördag 4 februari 2012

Lugnlördag... och lite mer skolchef

Här hemma hos oss händer inte mycket idag, eller, jo på vissa plan gör det faktiskt det. Turbo är förkyld och hängig och lite hostig så han gör inte många knop just nu. Mannen och han tittade på nån katastroffilm mitt på dan som inte jag är så road av, men jag fick annat gjort under tiden.

Bl a så har jag skickat ett långt mail till skolchefen. Nu kniper jag ihop ögonen, håller för öronen och allt vad man kan göra. Jag är lite spänd över vad han kommer att svara mig. Mannen fick läsa mailet innan jag tryckte på skicka-knappen och han tyckte det var helt i sin ordning. Jag vet också att jag har personalen på resursskolan med mig i mina "klagomål", de uppmuntrade mig faktiskt att konfrontera skolchefen. De har också påtalat vissa saker som måste åtgärdas. Jag har också haft kontakt med Turbos assistent som han hade på förra skolan och hon blev inte glad när jag berättade hur det ser ut på vissa områden på skolan. Spännande är det iaf. Och inte är det likt mig att gå på högre instanser så här, men behöver man strida för sina barns bästa så är det bara att göra det.


Mannen och katten lagar mat ☺

Ikväll tänkte vi försöka oss på en myskväll i soffan framför Melodifestivalen som drar igång. Turbo vill se detta och vi kommer att bänka oss med lite gott. Turbo äter inte så mycket nu när han inte är pigg, men vi får väl göra det bästa av det ändå. Mysigt kan vi ju ha trots allt.
På tal om mat så fick jag en kommentar igår med tanke på vad mannen fixade till på kvällen :) Han lagade till en räk- och kräftstjärtssoppa som är helt underbar. Receptet efterfrågades ☺ Ja vem vet, jag kanske lägger ut det här framöver. Det är bara det att han mäter aldrig nånting utan häller i efter behag, men jag har bett honom kolla lite hur han gör ☺

Nina frågade också hur jag gör för att få läsarantalet att öka?? Jo, svaret är enkelt - jag snor dem från dig, Nina ☺☺☺ Nejdå, jag vet faktiskt inte hur det gått till, men glad är jag iaf och jag hoppas läsarintresset håller i sig.  Och jag kan ju tillägga att din blogg Nina, är en av mina favoriter. Där har jag lärt mig oerhört mycket!

Nu får ni en lördagskram av mig om ni vill - kraaaaaam ♥

2 kommentarer:

ann sa...

Du är en bra kämpande mamma som kämpar för din sons bästa.Vad bra att du har stöd av skolan och förra assistenten,då blir det lättare att ta itu med skolsituationen.Tråkigt att Turbo är sjuk,hoppas han tillfrisknar snart.Vi har varit sjuka hela januari i feber och hosta,gått över oss alla i familjen.Några har även fått medicin för febern vill inte ge sig efter en vecka.Kramar från Åland.

Nina sa...

Ah, jag visste det! Lämna genast tillbaks!!! ;) Hahaha! <3

Nu håller jag tummarna för att allt går i lås med ditt mail. Man lär sig en hel del i Diagnoslandet och får lixom lite mer skinn på näsan genom åren. Lycka till!

Massa kramar!
Nina