lördag 14 november 2009

Var rädda om varandra! **** AS/ADHD

Eftersom vi är barnlediga denna helgen så hade vi bestämt redan innan att vi skulle utnyttja den här lördagen på ett bra sätt. Göra nånting som annars blir bara en tanke, och så tycker vi att vi är så stressade med annat så det blir ingenting av det. Vi bokade in att idag skulle vi hälsa på vänner som vi inte träffat på länge. Äldre och/eller sjuka. 

Vi började med att besöka en man på 93 år som bor på ett äldreboende. Jag har känt honom sen jag var riktigt liten. Och nu tog det ett tag innan han kände igen mig, men det ljusnade för honom till slut.

Sen besökte vi en kvinna på 94 år. Man blir själv uppmuntrad när man ser hur pigg och glad hon var. Humöret på henne var verkligen på topp. "Jag har inte ont nånstans", sa hon. Tänk att få vara så pigg och vital vid en så hög ålder!

Sen avslutade vi besöksrundan med att hälsa på en lite yngre person som kommit hem från sjukhuset där han var riktigt illa däran. Men efter operation och diverse medicinering så ser han ut att vara på bättringsvägen nu. Gav honom en krya-på-dig-bukett.

 

Detta är ju såna saker som vi inte kan göra när sonen är hemma. Det går inte att ta med honom bort och tro att man ska få sitta och prata en stund. Därför är det sällan som det blir av att göra så här, att ta sig tid till det. Men det gläder både oss och andra när man gör små besök och visar att man uppskattar varandra.

Var rädda om er, alla därute!

Inga kommentarer: