torsdag 14 april 2016

Tankat energi

Efter allt som varit den senaste tiden så var det helt underbart att åka bort ett par dygn och bara förtränga det jobbiga. Jag träffade tre andra mammor som är i liknande situation som vi är, med olika diagnoser i familjen, och förståelsen för varann är total. Om ni visste vad jag tankat energi till min kropp som var helt slut.



En underbar vänskap har vi fått och allt tack vare bloggandet. Tyvärr får vi inte till tiden så vi kan träffas så ofta, men när det väl blir av så har vi fantastiskt skoj. Tyvärr saknades en i gänget, men nästa gång får vi tro att hon kommer loss så hon är med igen.

Under en sån här träff blir det lite blandad konfekt - lite lek....



.... lite allvar (t o m ett allvarssnack med två fullt munderade kustbevakare)....



.... men förstås mest en massa skratt. Som t ex när det saknades en korkskruv och jag googlade fram en tänkbar lösning på problemet....




Dessa två filurer till valpar, förgyllde tillvaron ännu mer:



Vi har också njutit av god mat och dryck och blev riktigt bortskämda.



Den här träffen gav mig en ny favoritbild! Tack Nina för att du fotade den med min kamera :) Bilden utstrålar lugn, harmoni, kärlek, vänskap och förståelse! ♥



Två dygn går fort när man har roligt och igår var det dags att åka hemåt. Jag hade några timmar ensam i bilen och jag ville ta alla dessa vackra vyer med mig. Men jag får leva på minnena när saknaden av både hav, natur och goa tjejer blir för stor.

Nu tar vi tag i vardagen igen....
Mannen har gjort ett kanonjobb på hemmaplan där han även tagit mina pass. Hur det har gått, hur läget är nu och vad som händer här kommer jag att berätta i nästa inlägg hoppas jag.

Kram på er ♥

3 kommentarer:

strutgumman sa...

Kram!!

Supermamsen sa...

Låter härligt med förståelse och skratt! Lev på din energitank som fick rejäl påfyllning!❤

Nina sa...

Saknar.. Vad hände, liksom? <3