onsdag 14 maj 2014

"Viktigt" samtal och iPhone-fix

Hahaha, ni är för söta och roliga, mina läsare ;) Det blev visst lite uppståndelse efter gårdagens inlägg - varför i alla sina dar måste jag svara i mobilen under loppet (VårRuset)? Och så tappar jag den och den går sönder! Nej, det var inget jobbsamtal om ni nu trodde det ;) Det var en i tjejgänget som ringde upp mig och då trodde jag förstås det var viktigt. Bäst att svara! Vi hade ju kommit ifrån varann redan vid starten och jag hade ingen aning om var hon befann sig..... Men, det visade sig att mobilen ringt upp mig av misstag, så den där trasiga mobilen kändes ju lite onödig att jag fepplade till det så. Men vet ni, nu är den lagad!!


I förrgår, igår och tidigare idag!

Ikväll - som ny!
Lite tur hade jag nog mitt i oturen att själva mobilen höll. Det var "bara" glaset som gick sönder. Tur hade jag också att det fanns såna där snabba lagare inne i stan. Det tog en timme så var den fixad. Skönt, för jag vill inte vara utan mobil ett par veckor om man behöver lämna in den och de skickar iväg den. Sånt brukar ta tid.

Nu fick vi en mysig utflykt hela familjen ikväll. Turbo ville med in till stan och då ville han att vi åkte allihop och det gjorde vi förstås eftersom vi hade möjlighet till det. Under tiden som mobilen lagades så ville han äta på Burger King (Turbos favorit). Det är ju inte så ofta det blir, så det fick väl gå för sig det med. Och en liten efterrätt tyckte han att vi skulle ha :)
Det blev en lång dag, men nu har Turbo kommit i säng och jag hoppas han somnar omgående. Trött var han i morse så jag tror han behöver sova nu.
Lite ovanliga saker väntar för Turbo de närmaste tre helgerna så vi håller på att planera upplägget lite. I helgen är det korttids och det är inget ovanligt med det, men här hemma ska vi göra slutfinishen på köksrenoveringen och det som följer med där. Vet inte om vi ska säga något än till Turbo eller om vi ska låta honom få en överraskning när han kommer hem sen. Vi har aldrig gjort så tidigare, men i det här fallet är jag lite sugen..... Vi får se hur vi gör, ska fundera ett dygn till.

Kram och go´natt på er ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Skönt att den gick att laga så smidigt :)
Ha det finemang!
Saknarkramar <3