torsdag 15 maj 2014

Trötta

Det var en trött Turbo jag skickade iväg till skolan igår och sen blev det sent i säng igår kväll efter vår utflykt till stan. Han behövde varva ner i soffan innan han kom i säng och där kunde vi inte stressa honom. Därför var jag lite spänd på hur det skulle bli i morse. Jag var rädd att han skulle protestera och vilja ta sovmorgon. Visst var han trött och svår att få upp men inga egentliga protester, så allt gick bra!

Efter skolan så märker jag att han är så harmonisk och glad. Han har haft lektion med Ulla och Nisse har jobbat som assistent. Undrar om ni läsare kan fatta hur jag njuter av det som är nu?!? Både två assistenter och i dagsläget två lärare som funkar kanon med Turbo! Svårt att förstå fullt ut kanske, om man inte upplevt det kaos vi i perioder fått göra. Just nu känner jag mig fullständigt tillfreds med allt runt Turbo.... Det är nästan så jag blir tårögd efter allt som varit och när jag tänker på vilken skillnad det är nu mot för bara ett halvår sen.


Oswald och Felix på spaning! 


Eftermiddagen flöt på bra här vad jag förstår. Assistent Nisse var här några timmar och jag höll mig undan. Hade lite papper att pyssla med och när jag satte mig så kände jag hur trött jag blev. Effektiviteten försvann i ett nafs. Hela veckan har jag lagt mig lite för sent, så det straffar sig väl till slut.
Ikväll kom även Turbos trötthet ikapp honom och han blev lite lättirriterad. Mitt tålamod var inte på topp, men jag hade ändå lite tur att det inte blev något utbrott av det hela innan Turbo kom i säng. Nya tag i morgon!

Kram och godnattens på er ♥

3 kommentarer:

Lena sa...

Hoppas att det blir en bra dag imorgon också <3
Kram!

Annelie L sa...

När man inte själv är på topp finns inte tålamodet att parera irritation och det blir lätt missförstånd som kan urarta i utbrott. Igår hade jag en sådan dag med mycket huvudvärk och sömnbrist, det märkte V och var mycket mer lättpåverkad av oron runtomkring i klassen. Idag mådde jag bra och vi har haftcen jätte harmonisk dag, trots att vi har haft idrottslag och skoldagen inte varit som den brukar. Önskar dig ork och energi för att orka ha en fin helg .
Kramar om

Nina sa...

Ja men det är väl helt underbart! Att ni får känna lite flyt efter allt som varit <3 Nej, det är nog inte många som kan sätta sig in i det där, även om dom försöker.

Skönt att det är fredag så Turbo får sovmorgon snart. Hoppas ni får en skön och lugn helg på alla sätt och vis.

Kramen hela dagen!