onsdag 7 maj 2014

Vi ger inte upp hoppet... än...

Ny dag idag och det är bara att fortsätta galenskaperna eller vad vi kallar det för ;) Tyvärr blev nattsömnen störd igen och denna gången av Turbo som därmed också sovit dåligt. Inte ofta jag är uppe med honom på nätterna men i natt blev det så. Allergin tilltog och han var rätt besvärad ett tag och då måste mamma hjälpa till, förstås. Det blev iaf bättre efter lite medikamenter. Morgonen var förstås trött, men det gick bra även idag att komma iväg till skolan med taxin.

På eftermiddagen var det dags för det sedvanliga veckomötet på skolan. Läraren Ulla och assistent Nisse var med. Denna lärare är väldigt driftig och tänker framåt. Det märks att hon är specialpedagog och har lite mer utbildning. Det blir inte bara tomt prat under de här mötena. Just nu tänker vi mycket på steget längre än till det tionde året. Det vore bra att veta lite hur det blir sen, för utifrån det kan vi styra lite hur mycket vi ska pressa Turbo att hinna med under nästa år. Än har inte hoppet släckts om en fortsättning på orten av något slag. Kanske kan det finnas något kryphål nånstans för Turbo. Men det gäller att få med sig skolchefen också.... Inom kort ska vi se till att ha ett möte med en person som kan lite mer om saken....

Jag måste säga att det är otroligt lyckat med dessa två assistenter vi har, ur ytterligare ett perspektiv än det jag skrivit om tidigare. Dels är de helt olika varandra i sättet och det gör att Turbo inte hinner tröttna eftersom de byts av efter halva veckan. Eftersom de är två olika individer så har de förstås olika erfarenheter med sig i bagaget. För någon vecka sen hade vi stor nytta av Kents erfarenhet från sitt jobb som assistent i annan skola och hjälpte oss på traven i upplägget kring Turbo. Idag på mötet hade vi stor nytta av Nisses erfarenhet av ett visst pluggande. Bådas erfarenheter hjälper oss i skolplaneringen kring Turbo. De kompletterar varandra väldigt bra, de här två killarna.

Go'nattens på er för nu tänker jag göra ett nytt försök till en hel natts god sömn! Kram, kram <3

 

4 kommentarer:

Lena sa...

Jobbigt det där med allergier, det tar så mycket ork att inte få sova <3
Kram och hoppas natten blir lugn.

Lena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nina sa...

Hoppas pollensäsongen är över snart. Så jobbigt när det påverkar sömnen för man blir väl extra trött av själva pollen också, vad jag förstår?!

Det där med fler personer runt sig, som kompletterar varandra, det har vi märkt på Sandra med. Hon behöver lite ombyte för att inte tröttna. Så härligt när det funkar så bra!

Och nu håller vi tummarna för det där lilla kryphålet...

Kramen hela dagen!

Tina sa...

Ja trött blir man och känner sig sjuk av pollen när det är så här höga halter som det är i år. Jättejobbigt !
Håller tummarna för att ni hittar lösningar för framtiden, och hyllar alla fantastiska assistenter ute i landet ! Kramar