lördag 19 april 2014

Samlar tips

Tänkte lämna en liten rapport om hur dagarna fortskrider här för oss. Än så länge så har vi inte berättat något för Turbo om det tionde skolåret som väntar. Så vi njuter alltså av lugnet fortfarande. Tack för era kommentarer med idéer och förslag ang detta! Är glad och tacksam för att ni läsare vill hjälpa till! Jag samlar fortfarande tips och har fått ett par stycken idag, bl a från vår assistent Nisse som kom på en möjlig vinkling av det hela. Ska plocka lite godbitar ur de olika förslagen jag fått och försöka göra det bästa av situationen sen när jag tagit sats tillräckligt. Jag ska också svara på en del frågor som kom in efter förra inlägget, men det kommer sen.
Hur som helst så är Turbo på gott humör och vi har det gott i sommarvärmen som nästan kommit nu. Vi premiärcyklade för säsongen idag och jag hoppas på att Turbo vill cykla var och varannan dag så kondisen infinner sig ;) Det behövs både hos honom och hos mig. Ska man få Turbo att röra på sig så är det cykel som gäller och inget annat!
Jag och mannen har gått i skift här idag. Det blev lite körande, men det var det värt. Det var lite aktivitet som vi båda ville vara med på, eller egentligen skulle vi varit med hela familjen om vi varit en standardfamilj. Nu delade vi på oss och det går ju även om det inte är det allra roligaste. Men vi måste göra det bästa efter vår sits. Skönt iaf att komma iväg och tanka lite energi. Det får bli allt för idag. Nu hoppas vi på en lugn kväll. Jag har precis gått igenom nästa veckas schema med Turbo och det blev lite surt när skolveckan inte ser ut som vanligt. Det behövs så lite för att han ska bli ur balans. Ändringar är jobbiga! Men jag tror det lägger sig ganska snabbt, nu när han vet hur veckan blir.
Gokvällskramen till er läsare <3

Inga kommentarer: