söndag 26 maj 2013

Vad var det som gick sönder??

Söndagkväll här nu och igår var rena slappardagen för mig och mannen. Inte många knop blev gjorda, kan jag säga. Men sååå skönt det var att ha en sån dag! Turbo är på korttids sen i fredags och blir kvar tills i morgon (månd) så vi hade bara oss själva att rå om. Vi fick faktiskt t o m planerat för hur och vad vi ska göra i sommar. Det är så svårt att kunna prata ordentligt när Turbo är hemma, men nu blev det äntligen gjort.
Det blev en flaska vin, lite god mat och rosor på bordet eftersom vi haft en-hel-massa-år-sen-bröllopsdag i veckan!
Mannen tog en runda till tippen tidigare på dagen, med lite skräp och jag tog mig en lite kort fotorunda. Bra fördelning, eller hur?! Men jag behövde rensa hjärnan lite och det gör jag bäst i naturen tillsammans med min lilla Nikon. När jag kom hem upptäckte jag en ny funktion i kameran så det blev lite kameralek sen. Man blir aldrig fullärd på denna teknik som finns även om jag inte alls har någon avancerad och dyr kamera. Men kul är det!
Som sagt - det var otroligt skönt med en slapp inte-göra-nånting-dag!
Vi får se sen hur det gått på korttids under helgen. Hörde i fredags att de troligtvis skulle ändra lite i schemat för helgen eftersom Turbo är lite labil. De hade planerat in en grej med honom under lördagen men det verkar som att Tom ville stryka det. Tom känner ju min son utan och innan efter dessa år nu och han är den personal som kan Turbo bäst. Ska bli intressant att se hur de gjorde och hur allt har gått. Men jag hoppas att det vänder snart så vi slipper dessa utbrott.

På tal om utbrott, det är väl bäst att jag ger er svaret på förra inläggets klurighet. Kul att ni har gissat, men ingen lyckades komma på vad det var som gått sönder, varken här eller på fb. Det var en trådlös datamus!!
Jag antar att det är sällan någon plockar isär en sån i vanliga fall. Men efter Turbos utbrott då den gick sönder så ville han se om han kunde få ihop den igen, så det blev lite mecklande och han var upptagen en bra stund. Han lyckades väl inte riktigt men det var inte långt ifrån. Tyvärr fattades det en liten del som vi inte hittade. Delarna flyger ju liksom ganska rejält vid utbrott med full styrka.....!

Men vet ni vad som flög i ett annat utbrott under veckan?? Jo, de där tidningshögarna jag placerat ut i bokhyllan som Turbo går förbi varje gång han går till sitt rum! Nu slapp vi att tunga böcker flög rakt in i väggen och gjorde ännu fler märken i min nymålade vägg. Gissa om jag är nöjd :)

Ha en finfin söndagskväll så kommer säkert fler rapporter härifrån i morgon! Kram, kram ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Jag hoppas att ni snart kommer fram vad som oroar så det blir lite lugn och ro igen <3
Kram Nina!

Tina sa...

Skönt att det funkade med tidningarna, men tråkigt att det blir utbrott av den styrkan så ofta. Lider med honom och er. Hoppas ni får en bra vecka, kramar och saknar nåt galet...