onsdag 1 maj 2013

Glädje och grubblerier

En ledig dag har det varit idag. Skönt att vara hemma en dag utan att behöva tänka på jobbet, men man har ju lite annat förstås! Turbo sov väl inte ut ordentligt idag som han egentligen behövde så det var lite surt och labilt en bit in på förmiddagen. Sen tror jag han somnade en stund och det behövdes verkligen. Efter tuppluren var humöret bättre.


Hittade våren under en cykeltur idag!

Tyvärr blev det ett utbrott på eftermiddagen när datorn krånglade. Det går inte att göra något åt det eftersom vi har svårt att förebygga sånt. Tyvärr missade jag att fota hur vardagsrummet såg ut efter utbrottet..... Jag höll på att sortera och vika ren tvätt, men det låg som ett slagfält över hela rummet innan Turbo var färdig och möbler stod inte heller där de skulle. Men utbrottet gick hyfsat snabbt över och sen var det lugnt igen.

Jaaa, angående inlägget igår så tänker jag fortsätta vara glad tills jag vet motsatsen till min uträkning om vad som kommer att hända framöver. Jag kommer att leva i det här glädjeruset, men ni kan tänka er vilket platt fall det blir för mig om jag har fel :/ Oj, oj!!


Blåsippebacke!

Just nu så grubblar jag lite över hur vi ska presentera för Turbo att det blir en flytt av skolan till hösten. Inte så lätt att få till det på ett positivt sätt. Men vi måste försöka vinkla det så Turbo kan se nåt bra med det hela. Vi grubblar vidare och vi ska nog komma på något förhoppningsvis.

Nu ska jag försöka packa ihop här och komma i säng i tid. Måste ladda och vara piggelinus inför helgen nämligen!
Kramar, kram ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Det gör du rätt i, att vara glad så länge det inte finns anledning till annat :) Blir det platt fall så har du ju en bra tanke att presentera.....

Hoppas allt annat också löser sig, för ni har lixom haft nog med krångel nu, kan man tycka! Dax för lite flyt i livet!

Ses ju imorrn!!!!!! :)
Kramen hela dagen!
Nina

Tina sa...

Håller med Nina ! Glädjs med tanken ! Och håller tummarna att det blir så också !!! Imorgon en bamsekram eller två minst <3 vi ses snart <3 kramar