fredag 31 maj 2013

Ordfattigt....

Kikar in så här på fredagskvällen och vill önska er en mysig och trevlig start på helgen! Fortsättning följer.... Kram på er alla ♥1 kommentar:

Emelie sa...

Omvända roller, här kommer en ordrik kommentar från mig:

Lite omysig fredagskväll här. Min 03:a var riktigt arg eftersom vi inte kunde uppfylla hans önskan om att åka till Barcelona, Öland, Kolmården eller Japan, gå på bio, åka till mataffären, ha pyjamasparty etc. När han sätter igång och skriker ut önskningar i strid ström om tusen omöjliga saker så vet vi säkert att han mår dåligt och är orolig. Och det var ganska uppenbart att det är skolan som felar eftersom han vrålade att "jag vill inte jobba i skolan" mellan varven. Ursinnig på mig och mannen, men det drabbade 02:an som fick ett slag i bakhuvudet utan förvarning. Det gick med blixtens hastighet, vi hann inte med :( Mycket skrikande och en sönderriven tidning också. Och han skulle minsann rymma hemifrån, så vi hade fullt sjå med att hålla honom kvar inomhus.

Började Turbos utåtagerande beteende vid någon viss ålder? Din blogg startar september 2009 och då måste Turbo ha varit typ 11 år. Min 03:a är ju 10 år idag, du hade inte en blogg innan den här på något annat ställe? Skulle ju vara synnerligen intressant att läsa om Turbo och hur det var när han var 10 år.

Hoppas din fredagskväll var mysigare än min. Idag har vi det skapligt lugnt. Kramar till dig ♥