tisdag 19 mars 2013

Trötthet och handledning

Turbo var inte på humör i morse. Humöret svängde och mest var det ner. Allt var fel och inget var bra. Mest troligt beror det på att resurspersonen Tina är sjuk och inte närvarande på skolan. Vi vet sen tidigare att han är väldigt beroende av henne för att han inte ska bli orolig inombords. Trots allt så åkte han iväg med taxin till skolan och jag önskade den övriga skolpersonalen lycka till! Det kan ju liksom bli hur som helst en sån här dålig dag. Lite dallrigt hade det allt varit i skolan, men inget utbrott iaf.




Jätteskönt och praktiskt att Turbo åkte iväg till skolan idag eftersom jag, mannen och assistent Nisse skulle iväg på handledning hos vårt assistansbolag. Det är en tjej som kommer från Stockholm och är på bolagets ort två dagar i stöten, så det är ju bra om man kan vara närvarande den tiden som vi bokat annars blir det inget. Nu gick det ju bra och vi fick stöta och blöta lite med henne. Handledningen är mest till för Nisses del eftersom han inte har någon utbildning eller erfarenhet innan och jag tror att dessa två gånger vi haft, har gett honom en hel del mer kött på benen. Två eller tre gånger till är inplanerade. Jag och mannen har också fått en del nytt att tänka på och ta till oss av. Vi får se vad det leder till.




Här hemma har det varit lugnt idag på eftermiddagen. Turbo har inte känts speciellt labil. Men något märkligt är det iaf. Jag vet inte om han sjunker på nåt sätt när inte Tina är på skolan. T ex så gick han och la sig en bra stund före kl 20 ikväll, vilket inte är riktigt likt honom. Nu somnade han inte då, men iaf - märkligt är det. Hoppas inte det är nån sjuka på g. Men å andra sidan verkar inte Tina komma på hela veckan, så har han sjunkit nu i början på veckan så vet vi ju inte hur det slutar..... Vi får helt enkelt se hur det avlöper och göra det bästa av situationen.

Jag och mannen är fortsatt trötta och vi får säkert ta den här veckan på oss att komma ikapp och sköta sovtiderna helt och hållet.
Godnattkramen på er alla läsare ♥

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Hoppas Tina kommer tillbaka innan veckans slut om det påverkar Turbo så mycket.
Sov så sött och hämta krafter så ni orkar det ni måste <3
Kramar om <3

Tina sa...

Nått fick mig att rysa till när jag läste idag. Funderar på vad som gjorde den känslan. Er trötthet, sonens skörhet kanske. Tror det är hur mycket ni kämpar och hur slitigt det för att få allt att funka på bästa sätt. Var rädd om dig vännen, kramar <3

Nina sa...

Hoppas allt är ok idag...
Tänker på er <3
Kram Nina!