måndag 3 september 2012

Förkylt

Det känns lite som att luften gick ur den här familjen efter fredagens besked om att tryggheten är ordnad för Turbo på skolan ett tag framöver iaf. En kamp som tog hårt på våra krafter, så det är väl inte så konstigt om man blir lite trött och urlakad efter en sån vända. Nu har vi tagit det lugnt under helgen och bara gjort det som fallit oss in. När jag väl kom igång på lördagen så gick jag till slut ut i trädgården och rensade ogräs.




Vi bor så fridfullt med lite ängar på två av sidorna på tomten, så det är ganska avkopplande bara att se på den utsikten.

Turbo har varit dunderförkyld under helgen så han har inte gjort många knop. Jag och mannen har turats om att sköta om honom så det har varit lugnt. Turbo fick välja en film till lördagskvällen så han var helnöjd! Kan väl säga att Turbos mamma var mindre nöjd.... men man får väl offra sig :/




En hemmadag från skolan blev det idag pga förkylningen. Tur att det var förkylningen han var hemma för så det inte var för att tryggheten inte finns... Nu ska vi förhoppningsvis slippa detta och just nu ser det lite ljusare ut. Flera möten blir det denna veckan också gällande Turbo, men nu är ändå den värsta kampen gjord så vi kan slappna av lite. Men nu har vi lärt oss att vi hela tiden måste ha en hållhake eller en deadline som skolledningen har som slutmål för att det ska hända nåt.
Mera rapporter kommer. Nu återstår lite välbehövliga duschbestyr för grabben här, får väl se hur det går.

Kram, kram ♥

Inga kommentarer: