måndag 2 juni 2014

Hoppigt inlägg

En mycket bra morgon hade jag och Turbo i morse. Vad glad jag blir när jag möts med ett leende och ett skämt från Turbo när jag väcker honom! Då vet jag att han är hyfsat pigg och allt går så mycket lättare då. Ett glatt humör hade han också med sig när han åkte iväg med taxin. Det hade nog fortsatt så även om han säger att han blev trött under förmiddagen i skolan.
Aningens oro tycker jag mig kunna se hos honom nu ikväll. En ordentlig schemagenomgång inför veckan är nog på sin plats innan han somnar. Det är ju ytterligare en vecka med en extra helgdag nu, och nu vet vi att han blir i obalans av sånt. Då är det bäst att försöka förebygga så mycket som möjligt med hjälp av ett ordentligt schema.
Annars har det inte hänt så mycket här idag och det är väl lugnast så, kanske. Assistent Nisse var här på eftermiddagen och han och Turbo hade några fina timmar, vad jag förstår. Jag satt ute på verandan i början av deras pass. Blev lite trött och tog mig inte för med nånting. Då hörde jag dem lite och njöt av friden!
Sen sparkade jag på mig så jag kom upp ur fåtöljen och bestämde mig för att det var dags att röra på fläsket lite. Iväg till friluftsområdet här i byn och tränade en stund. Det var underbart skönt!!
Direkt på morgonen idag när jag kom till jobbet så ringde jag assistansbolaget och "bråkade" lite.... sen har det varit tyst från dem.... Väntar med spänning på vad som händer där, men jag "bråkar" bara när jag har rätten på min sida - bara så ni vet! ;)

Och vet ni en till sak?? I morgon tror jag att jag kommer att kunna "klä av" den här bilden, haha!! Men tänk på att det är en HALVkändis, så det är ingen som hela Sverige känner till - det beror lite på....
En gissning kom från Lena här tidigare, men tyvärr, det var fel person.Jag fick ett par kommentarer om hur fascinerande det är att det fungerar så pass bra för mannen och Turbo att åka till Stockholm och göra de utflykter de gör. Jag tänkte skriva några egna funderingar om det vid senare tillfälle, jag har lite tankar i huvudet som väntar på att komma ner på pränt.

Nu blir det finito för idag när det gäller skrivandet. Känner att det blev lite hoppigt i sammanhanget här idag.... men det kanske gick att läsa ändå?? Kram på er ♥

4 kommentarer:

Nina sa...

Jadå, det gick så bra så!
Saknarkramar!

Lena sa...

Aj då, tänk att jag aldrig gissar rätt när du hittar på en massa tokerier. Du är så förbaskat hemlig du ;)
Kram iallafall <3

Tina sa...

Lurigast av alla ,det är du det ! Jag kommer inte på nån vettig gissning ! Kramar <3

Annelie L sa...

Finaste katten i hela världen ligger bara där och tittar på mig helt plötsligt....bara det gör blogg läsandet roligt. Sen att ni hade en fin morgon och en bra dag, det gör ju inte saken sämre ;)
Kramar till dig min fina vän.