fredag 19 juli 2013

Turbo på utflykt

Det blev inget blogginlägg från mig igår - jag hann inte! Som vanligt när jag är ensam hemma några dygn så hinner jag inte med hälften av det jag tänkt mig. Ändå är jag uppe länge. Har inte lagt mig före midnatt sen mannen och Turbo åkte, tror jag. Jag är en riktig nattuggla och har svårt att komma i säng. Men å andra sidan blir det ju rejäla sovmornar på det då....

I alla fall så fortsätter min målning här hemma, sakta men säkert. Jag målar tre plankor på var sida om barbordet i panelen och det är ju inte hela världen. Men sen målar jag om ett skrivbord också, plus att jag var till loppisen igår och köpte ett litet bord som jag började måla också.


Lite målarhjälp....

Behoven ändras runt Turbo och då är det bara att försöka hitta på lösningar. Det nya lilla bordet ska vara till för att dölja en dator.... Jag ska lägga upp bild på det sen när det är klart. Men eftersom det behövdes en liten möbel så målar jag den förstås innan Turbo får se den, då slipper det bli en ytterligare ändring när den ska målas i svart och vitt.

Jag får lite rapporter via sms eller på fb av mannen om hur deras utflykt går. Vi har inte pratat i telefon med varann sen de stack. Mannen har fullt fokus på Turbo och då är det inte läge att prata i telefonen. Sms går bättre som tur är. Igår hade mannen tagit Turbo och Turbos kusin med sig på en utflykt. De hälsade på en av mannens barndomskompisar. De har hittat varann igen via fb så nu blev det ett besök.
Den här mannen läser min blogg och har lärt känna Turbo en del genom den och nu fick de träffas IRL också. Kul tycker jag!
Turbo och kusinen verkar ha haft kul också.


Tack B för lånet av bilden!

Det fanns nog mycket att utforska på gården misstänker jag. Sen fick sig den besökte också en kurs i Rubik´s kub och även lite data, kan jag tro. Sen var säkert Turbo nöjd!  

Hittills har det gått bra med Turbo även om det är på gränsen ibland, enligt mannen. Men då gäller det att avstyra i tid så det inte rinner över. Idag är de också ute på utflykt och på äventyr. Jag får säkert rapporter ikväll om hur det gått. Kul att kusinen kunde följa med och att de går så bra ihop. Denna kusin har varit med om alltför mycket i sitt unga liv, så jag hoppas verkligen hon har det trevligt nu! Att de skulle träffas visste vi inte när mannen och Turbo lämnade hemmet, så det blev en överraskning för alla inblandade. Men som sagt, kul när det går bra.
Själv skulle jag behöva cykla iväg en sväng till jobbet, men det tar emot! Men jag behöver verkligen dit för att få vissa saker gjorda idag. Tyvärr måste jag nog ta bussen in till stan i morgon. Har ingen lust, men behöver det för att kunna fixa färdigt mitt måleri här i morgon. Det är ju inte kul om det inte är färdigt när resenärerna kommer hem....
Ha en finfin dag, ni som läser här ♥

3 kommentarer:

Tina sa...

Härligt när det funkar så bra med att vara borta ! Och du kämpar på som vanligt, men visst är det skönt när man kan hålla på ostört också ! Om man bortser från katterna då !! Kramar i massor <3

Anonym sa...

Ha det fortsatt bra själv. Hoppas du hinner vila lite också. Kram AnnaPanna

BeA@Ett ord... sa...

Meeeennn.... Denna man är i släkten med min man... hahahahah... Snacka om världen är liten... Det är ju GAAALET!!!!!! Kramelikram BeA