söndag 14 juli 2013

Grejer på G

Dagarna går här i stilla takt och så även semesterdagarna. Inget speciellt har hänt sen förra inlägget och det är väl ett tecken på att det är lugnt på hemmafronten. Turbo är lugn och harmonisk så vi njuter och försöker ta det lugnt vi också. Jag och mannen jobbar i skift med trädgården lite grand medan vi ändå är hemma allihop. Igår tog jag mig äntligen tid att åka och köpa sommarblommor.... ja, bättre sent än aldrig!! På kvällen igår tog jag med mig (inne)katterna ut i sele så de fick komma ut i gräset och inte bara på verandorna som är innätade. Men Felix var värre att ha med sig ut än småbarn, tror jag. Han var överallt, både högt och lågt. Vi har haft svårt att hitta en sele till honom som han inte tar sig ur, men nu tror jag vi lyckats. I blommorna var han också! :)




Oswald var lite lugnare därute!



I morgon är en dag då jag måste planera lite saker, mannen och Turbo har lite på gång så jag måste göra mig beredd. Vi får väl se vad som händer....

Kram på er alla så länge ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fina de är, katterna. Skönt med lite lugn och ro. Nu ska jag läsa de senaste inläggen och se hur det har fortsatt för er. Kram!

Anonym sa...

Jag glömde skriva att det var jag ju. Kan ju vara kul att veta. Kram AnnaPanna. Så där ja!