torsdag 26 januari 2017

Dvala med nattsudd

Det känns som jag gått in i nån slags dvala av lite olika anledningar…. men jag kommer väl ur den så småningom….

Idag är jag extra seg, efter lite nattsudd. Nattsuddet berodde INTE på att Turbo fick utbrott eller nåt sånt. I stället skyller jag på en assistent 😃, en assistent som för tillfället är frånvarande.
Jag hade lite sms-kontakt med assistenten i tisdags och igår kväll fick vi oväntat besök av honom, bara så där. Han behövde komma ut lite, sa han. Han frågade förstås först om det passade, eftersom han vet hur vi har det och dessutom har han en del mil att åka till oss. Turbo var på korttids i natt så det passade utmärkt att ta emot ett spontanbesök.



Min fantastiska man ställde sig och gjorde en räk- och kräftstjärtssoppa i all hast 💕, trots att han var supertrött när vi kom hem sent efter jobbet och tog emot assistenten. Sen satt vi och tjötade halva natten. Men så gott det gjorde för oss alla, tror jag, så det är värt att vara lite trött idag. Vi behövde verkligen det där avbrottet som piggade upp i vardagen lite. Vilka underbara assistenter vi har och extra trevligt att träffa den här assistenten eftersom det var ett tag sen sist! En ömsesidig saknad märktes tydligt.

Kram! 💗

Inga kommentarer: