måndag 16 januari 2017

Nattliga flisor

Tyvärr är mannen och jag lite slitna just nu. Igår kväll sa vi att vi ska försöka komma i säng i tid och försöka sova ikapp lite. Brist på sömn gör ju inte att man blir piggare. MEN, det gick inget vidare kan jag meddela. Dunder och brak mitt i natten - då sover man inte alls. Det var alltså dags för Turbo att få ett nattligt utbrott igen.

Jag och mannen flyger upp ur sängen och skyndar oss förstås till Turbo. Mitt i allt ståhej så ser jag inte att det är glas han kastat och jag går med bestämda steg över allt glassplitter.... vet inte hur jag tänkte där - tänkte nog inte alls mitt i natten! Nu hade jag nog en hel del tur i oturen som "bara" sitter med EN flisa under foten som jag inte fått ut idag....
Och sova ikapp, det får vi väl göra nån annan natt.Idag tackar vi av vår fina assistent Erik som jobbar sin sista dag hos Turbo nu. Tråkigt tycker vi, men önskar honom ett stort Lycka till i framtiden med det nya som står för dörren för honom! Blir säkert bra, även om vi i vår familj kommer att sakna en mycket duktig och omtyckt assistent.Det var allt från mig idag.
Kram på er alla 💗

1 kommentar:

Annelie L sa...

Åh, se till att få ut glas flisen så du inte får infektion i såret eller att den börjar varandra..
Kram fina ❤