torsdag 14 juli 2016

Nostalgiresa

I semestertider hör det ju till att man tar iaf nån tripp bort från hemmet. Även om vi kanske velat vara hemma och njuta av allt det som händer, så gav vi oss av hemifrån idag, jag och mannen. Vi har sen en tid tillbaka planerat en liten nostalgiresa och vi har båda sett fram emot den mycket. Tror det kommer att bli lyckat om allt går i lås!

Vi lämnar över hemmet och Turbo i trygga händer. Turbo kommer att ha assistenter hemma hos sig i några dygn nu. Assistent Nisse börjar och sen väntar fler assistenter på att få avlösa efter hand. Vi känner oss helt lugna med det här upplägget och ska försöka koppla bort assisterandet för egen del.

Men det är lite att stå i innan vi kommer iväg. Även om alla assistenter fixar allt så bra runt Turbo, så måste jag ändå komma ihåg att berätta om detaljer som kanske ändrats sen sist de hade dygn med honom. Som exempelvis ändrade frukostvanor, ändrade klädrutiner m m. Det är ju viktigt att inte rucka på detaljer som Turbo vill ha och som fungerar bra. Jag kan t ex nämna att Turbo gjort framsteg och är numera väldigt noga med att lägga sina kläder i tvättkorgen i stället för att bara droppa dem nån annanstans. En sån rutin är ju synd att sabba bara för att jag inte delgett rutinändringen till assistenterna.

Men visst har det också förekommit andra nya saker som inte varit fullt lika positiva den senaste veckan. T ex så har Turbo haft nattliga utbrott, vilket han inte haft tidigare. De har haft sina orsaker och vi får se hur det blir framöver....

Nu ska vi fortsätta den påbörjade resan, jag och mannen. Häng gärna med - kanske kommer det korta och tätare inlägg här på bloggen! Kram, kram!

 

Inga kommentarer: