tisdag 12 juli 2016

Det kostar på!

Jag njuter fortfarande av karamellen från igår. Vilken glädje när något nytt funkar så otroligt bra redan från start. Det kunde inte ha blivit bättre i Turbos nya krypin.

Vi ser också andra framsteg samtidigt som vi inviger det nya. Helt otroligt! Igår (första dagen i det nya) så godkände Turbo att assistent Nisse kunde komma utan att han var uppstigen och klar. Turbo har protesterat sen skolan slutade att han vill ha sovmorgon. Det är självklart att han får sovmorgon, men då behöver assistenterna komma innan han vaknat och det har han inte velat. Det har bara hänt en endaste gång innan och det var en helgdag då Kent skulle assistera hela dan. Men nu var det dags att ändra på det och det kändes som ett stort steg framåt i utvecklingen. Och det kom samtidigt som första dagen i den nya utbyggnaden. Helt fantastiskt!Nisse hade under sitt förmiddagspass igår, peppat Turbo till en aktivitet och det nämnde han också för Kent när han kom och löste av. Gissa om jag blev förvånad när Kent skuttade ut (det ösregnade ☺) till sin bil frampå kvällen och Turbo lunkade efter? De skulle ut på aktiviteten! Härligt när Turbo vill göra annat än sitta vid datorn!

Även idag har det blivit aktivitet utanför hemmet och denna gången med Nisse. Men Turbo var supertrött på eftermiddagen efter allt, så han sov faktiskt en stund i soffan. Det kostar på!I morgon blir det en annan assistent som får komma innan Turbo vaknat. Visst är det underbara framsteg? Men jag är inte avis på Ronny som jobbar i morgon - det väntar ett tufft pass för honom.... inget pass man bara sitter av, liksom....


Allt för ikväll. Kram på er ♥

3 kommentarer:

Tina sa...

Härlig läsning 👍😊❤️ Blir så glad ! Hoppas det håller i sig ! Kramar

strutgumman sa...

Håller med ovanstående. Härligt! Kram

strutgumman sa...

Håller med ovanstående. Härligt! Kram