onsdag 3 februari 2016

På väg utför

Tyvärr tror jag absolut att Turbo är på väg in i en sämre period nu. Några utbrott igår, som jag skrev om här, och dagen idag har inte heller varit helt bra. Morgonen var stökig, men så länge jag orkar vara lågaffektiv så funkar det. Den dagen jag inte klarar det, då är det kört.

Mitt på dagen idag, fick jag sms från Turbo. Han ville att jag skulle hämta honom, för ett segt internet triggade honom. Klart jag hämtade honom så han fick bryta sina tankar lite. Vi körde en rejäl runda med bilen och jag märkte under turen att han inte alls var i balans.
Under tiden som jag och Turbo var borta från "stugan vid sjön" gjorde assistent Erik ett hästjobb. Han satt minsann inte och vilade den stunden utan jobbade febrilt, snabbt och effektivt för att hinna klart med en grej som inte går att göra när Turbo är i närheten. Bra jobbat där!!



När vi ser nu hur Turbo är instabil, så undrar jag ju hur det kommer att gå framöver. Dels kommer en stor negativ förändring att ske om några veckor och dels kommer bygget igång hemma hos oss. Hur ska både han och vi fixa det här? Ja, det återstår att se. En dag i taget.

Nu har assistent Erik precis åkt hem härifrån, efter ett långpass med Turbo idag. Jag och mannen tar över och vi lär få gå på tå tills Turbo ligger i sängen... ett under om vi klarar oss utan utbrott ikväll....

Kram på er ♥

2 kommentarer:

Unknown sa...

Är det indragning av assistansen som kommer att ske för er?
Så som hänt för många, många med autism.

Annelie L sa...

Det känns inget bra att läsa. Hoppas ni har mycket lagrad ork inom er så att ni orkar.
Kramar om och tänker på er.