onsdag 22 juli 2015

Småutbrott

Några rader ska jag försöka knåpa ihop även om klockan har sprungit ifrån mig. Det har varit en hektisk dag med fullt ös här på hemmaplan. Vi väntar nattgäster snart och det är alltid lite som måste vara i ordning då, speciellt som vi legat på latsidan med att fixa saker här hemma nu när vi varit ute på vift så mycket under semestern. Så som sagt, fullt ös med både det ena och det andra.
Turbo har hunnit med ett par småutbrott också under dagen, men inget stort. Det blir lite oroligt för honom när vi är hemma allihop och speciellt som den ena av oss håller på och brötar med något. Mannen tog bort allt från verandan och skurade rent där. Även om vi stänger dörren så hörs det en del ändå och han är som sagt väldigt känslig för sånt.
Under dagen fick jag äntligen klippt Turbo. Oj, vad han var långhårig! Men nu åkte det av alltihop. Som jag längtat efter att få se hans ansikte igen. En dusch med tillhörande hårtvätt så var snyggingen tillbaka igen! :)
När jag var på jobbet en sväng i kväll så hade Turbo ytterligare ett litet utbrott. Kuben hade gått sönder precis innan han skulle slå nytt rekord på den. Förstår om han blev arg! Men mannen och Turbo löste utbrottet genom lite teckenspråk. Ord är jättesvårt för Turbo när han är i det tillståndet.
Ja, ja, det var lite om dagen. Fortsättning följer... Kram på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Går det aktivera honom och att han är med att tex tömmer altanen?
Kram Emma