söndag 19 juli 2015

Lyckade dagar!

Hahaha, ni skulle sett igår hos oss. Turbo var på korttids fortfarande, så jag och mannen hade kvällen för oss själva på hemmaplan. Av gammal vana tänkte mannen att det inte går att se en film tillsammans i soffan framför den vanliga TV:n så han dukade på annat håll. Inte lika mysigt, så jag fick göra klart för honom att vi har faktiskt hela TV-rummet för oss själva. Vi kan vräka ut oss i heeeela soffan om vi vill! Ja, ja, vi är nog miljöskadade båda två emellanåt. :)



Idag har jag jobbat lite och mannen har uträttat nåt ärende i stan. På eftermiddagen var det så dags för mig att hämta Turbo. Spännande! Och jodå, han hade haft några fantastiskt bra dygn på korttids denna gången! En utflykt till Liseberg hade stått på schemat. Turbo, Tom och Tobias hade åkt iväg igår och varit där hela långa dagen. De hade som vanligt åkt en massa attraktioner och hade haft superskoj. Mycket prat om det har det blivit efteråt och Turbo gillar verkligen det stället. Härligt att de kom iväg!

Turbo har varit lugn sen vi kom hem, men det märks att han är trött. Men jag tror vi ska klara oss utan utbrott (vågar jag skriva så....?) Vi lever på hoppet!
I morgon väntar nya utmaningar och ett intressant möte för mannen och mig.

Kram på er alla så länge! ♥

Inga kommentarer: