lördag 25 juli 2015

Nu har det hänt!

För första gången sen Turbo föddes, har jag läst ut en roman!

Jag har börjat på många böcker genom åren men aldrig kommit så långt i dem. Men nu så.... men det tog mig drygt fem månader! Det visar hur ont om tid jag har för avkoppling och egentid.

När jag växte upp kallade mamma mig för bokmal - jag satt ju alltid med en bok framför näsan. :) Jag längtar efter att få lite mer tid så jag kan börja läsa igen, men det kommer kanske så småningom när vi kommer igång med fler assistenter och bostadsanpassningen är färdig. Jag hoppas det. Nu passade jag och mannen på att läsa lite i eftermiddag när det ändå regnar ute och vi befinner oss i Skövde och inte kan gå ut och lufta kameran i ovädret. :)

1 kommentar:

Annelie L sa...

Det där med läsning går som i vågor i livet, jag bodde i stort sett på biblioteket som liten och ung, sen har det gått låååånga perioder i livet då jag inte varken haft tid, ork eller koncentration till läsning. Men i mitt liv har det för tillfället kommit tillbaka, 5 böcker under denna semestern, det har då aldrig hänt förut. Grattis till att du lyckats ta dig igenom din bok, med tiden kommer det bli fler ska du se. Kram