tisdag 6 januari 2015

Glassplitter

Det var ju det där med att vända tillbaka dygnet också... hur svårt kan det vara?? Hur som helst så går klockan fort på kvällen.

Igår kväll gick vi som sagt på tå för Turbo eftersom han var ganska labil. Det var nära till utbrott, men vi lyckades med nöd och näppe undvika det. Men vet ni - vi tog det i morse i stället! Under morgonproceduren gick något snett och ett glas med juice åkte i golvet med dunder och brak. Suck! Att plocka glassplitter i en stor blöt pöl med juice, är inget jag uppskattar precis - men nödvändigt i det läget. Är det någon som har något bra tips på hur man får upp det så tar jag tacksamt emot! Det går inte att dammsuga i blötan och det är för mycket splitter för att torka med trasa.... Ja, ja, upp kom det iaf till slut.

Detta hände precis innan assistent Timmy var på ingång. Så Turbo var fortfarande uppe i varv när han kom. Men jag och mannen sa hej då och åkte iväg. Det känns sååå skönt att kunna lämna hemmet och veta att en van och erfaren assistent fixar läget!Men tänk att precis när man börjar vaggas in i att utbrotten kanske möjligtvis håller på att klinga av (vi har ju haft en vecka utan utbrott), så kastas man tillbaka i verkligheten med dunder och brak. Så utbrotten finns kvar och det är bara att kämpa vidare.

Nu drar vi igång med vanliga dagar fr o m i morgon igen och hoppas på att det ska fungera bra. Dags att uppsöka bingen för att kunna vakna i tid i morrn då. Godnattkramen till er alla ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Plastmugg?! Finns ju rätt snygga, som ser ut som glas :)

Här blev just det där väldigt tydligt när skolan slutade. Det var inte Sandra som hade mognat, utan anpassningen som hade varit rätt under skoltiden. Anpassning borta = bakåt i utveckling och mående. Hoppas det lugnar sig för er snart igen.

Kramen!

Anonym sa...

Kattsand suger upp bra.
Perfekt att använda om det tex är olivolja som spills ut. Vi använde det på ICA när olyckan var framme.

Kram AnnaR