måndag 5 januari 2015

Avläsning

Oj, vad fort dagarna går! Det är snart slut på ledigheten, men vi ska inte klaga. Vi har haft det bra och jag tror Turbo är nöjd också.
Dagen idag har avlöpt bra. En hyfsat lugn morgon, men vi anpassade väl. Assistent Kent skulle komma idag och det är lugnast om vi är en vuxen med Turbo innan dess. Så mannen avvek från hemmet innan Turbo vaknade, allt för att hålla det på en så lugn nivå som möjligt. Förväntan inför Kents ankomst kan ställa till det, men tack vare att det bara var en vuxen hemma innan dess, så funkade det hyfsat bra.

Jag och mannen åkte in till stan när Kent kommit. Vi hade lite ärenden att uträtta. Skönt att få det avklarat, men jag vågar nog inte berätta vad jag köpte mig!! Hade fått ett presentkort som täckte nästan halva kostnaden, men ändå.... Nu ska jag iaf försöka börja träna upp min kondis som varit i botten ett tag. Nu när jag mår bättre när jag kommit tillrätta med min allergi, så finns inga ursäkter längre.




Lugnt och fint var det när jag och mannen kom hem sen... eller lugnt och lugnt.... Turbo och Kent var mitt uppe i något som var sååå spännande och medryckande... Kul verkar de ha haft iaf!
Nu på kvällen har vi fått gå på tå lite och det har varit väldigt nära utbrott. Det gäller att anpassa! Mannen skulle t ex avkalka strykjärnet och satte igång. Men ljudet av det höll på att utlösa världens utbrott. Jag fick snabbt rusa in och dra ur kontakten så det ljudet avtog så småningom, men ni skulle se Turbos ansikte... Man har lärt sig att läsa av hans ansiktsuttryck!




Nu gick det som tur är bra och vi får helt enkelt avkalka det där järnet när Turbo inte är hemma, t ex på korttids.

Ikväll skulle vi behöva komma i säng ganska snart. Dags att vända tillbaka dygnet igen innan vi behöver ställa väckningen så tidigt.

Kramar till er alla fina och goa därute ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Jahaja, så du köpte dig årets julklapp, ser jag ;) Lycka till med träningen!

Önskar er en fortsatt fin vecka!
Saknarkram <3