onsdag 12 oktober 2011

Trött son

Oj, oj, vad sonen var trött och seg i morse! Jättetrött trots att han sovit gott i natt. Men till slut fick jag liv i honom och han kom iväg med taxin till skolan. Eftersom han mådde bra på dagen igår så bestämde vi att det skulle bli skola för honom idag. Dagen i skolan hade fungerat riktigt bra och här hemma i eftermiddag och kväll har det varit lugnt och fint. Men fortfarande är han nog lite trött efter det dåliga måendet och den söndertrasade nattsömnen natten till i går. Hoppas bara att det ger sig nu och att det inte blir mer än så här, vad det nu var.


Strosade med kameran ikväll i det vackra skenet!

Mannen och sonen håller på att planera en liten tripp till helgen igen så jag blir solo under två dygn. Jag har inga problem med att vara helt ensam en helg och jag har fullspäckat schema (som vanligt ;)) men jag är också lite avis på deras lilla utflykt. Men det är ingen idé att vi försöker åka alla tre, det blir lugnast för sonen om det blir en pappa-son-utflykt och det har blivit lite speciellt för dem att göra saker på tu man hand så här. Mer om utflykten när det är dags.

Go´kväll på er alla ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Åh, vad härligt med en ensam helg! Det behöver man ibland när livet i övrigt innehåller 110% närvaro.. Hoppas du hinner njuta lite oxå, och inte bara betar av en massa "att-göra-saker"

Kram Nina!

Anonym sa...

Det där fotot är verkligen underbart vackert. Skönt att sonen mår bättre så de kommer iväg till helgen. Kul med en egen helg, vad ska du hitta på för kul då?
Ha det gott och önskar dig en bra dag :)
Kramaaaaaaaaaaaar