söndag 16 oktober 2011

Sthlm - hem igen

Det var hemskt vad trött jag var idag också. Luften gick ur mig totalt. Men det är bara att bryta ihop och komma igen.... eller hur det nu är man säger.... ;)  Får väl försöka skärpa till sömnen ordentligt den här veckan så ska man väl vara ok sen.

Jag var tvungen att jobba lite på dan idag. Slarvade ju i fredags då jag åkte och handlade kläder till sonen istället för att jobba till kvällen som jag brukar på fredagar. Sen hade jag lovat mannen och sonen att inte jobba efter att jag hämtat dem vid tåget idag. Brukar ju jobba söndag eftermiddag och kväll, men fick fixa undan det på dan i stället. Så det var ingen rast och ingen vila idag heller.




Nu är vi trötta och slitna alla tre kan jag säga. Resan hade iaf gått bra för mannen och sonen. Mannen får ligga steget före hela tiden och rodda och avstyra och vägleda och det tröttar förstås. Sonen har haft trevligt med sin storebror och det var ju syftet med resan. Tyvärr verkar sonen ha en förkylning på G och han säger att han ska vara hemma från skolan i morgon... Jag ska väcka upp honom och verkligen göra allt för att han ska komma iväg om han inte är alltför dålig förstås. Vi får se hur det går.

Nähä, tidigt i säng är det som ska gälla för mig nu och då börjar det väl bli dags att packa ihop här nu. Godnattens på er mina läsare ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Beundrar din man, ja dig med så klart! Att ni ser till att sonen får så mycket... Bra gjort i Diagnoslandet! Förstår att ni är trötta nu, hoppas ni slipper sjukor!

Kram Nina!

Anonym sa...

Aj då, inga sjukdommar nu, det är ju så långsamt att gå hemma och trampa :(
Men hur lång har han tänkt att bli din son? Jösses!!!
Förstår att en helg som denna tar på krafterna för sonen och mannen din. -ja, du har väl inte direkt suttit och latat dig heller ;)
Kram på dig nu och så får ni välan se till att hålla er friska...