söndag 9 oktober 2011

En alldeles för snabb helg

Tiden går fort när man har roligt! Den här helgen har bara svischat förbi oss och vi fattar inte att det redan är söndag, det borde vara lördag känns det som. En underbart härlig helg har vi haft, mannen och jag!

Sonen har varit på korttids fred - sönd. och vi har passat på och umgåtts med vänner hela långa lördagen från morgon till sena kvällen. Hela dagen var vi på bortaplan och träffade en del vänner. På kvällen tog vi hem ett par som aldrig badat i tunna och de var modiga nog att testa på det :)  Men som vi trodde, så gillade de det helskarpt. Efter nästan 2, 5 timme i vattnet klev vi upp och vi såg väl ut som riktiga russin alla fyra ☺.


Mannen står och ångar av sig :)

Men det är helt sagolikt att sitta ute i tunnan när mörkret har lägrat sig, månen och stjärnorna lyser och tempen kryper under nollstrecket! Det är faktiskt en upplevelse som jag inte trott skulle vara nåt för mig, men det är otroligt avkopplande. Lite plockmat och god dryck på en flytbricka så är kvällen helgrym i månskenet!

En lång sovmorgon blev det i morse, vilket blir alldeles för sällan. Men nu passade vi på. Det enda som stod på schemat för dagen var en fotonad innan vi skulle hämta hem sonen från korttids.
Vi ville till nåt nytt ställe där vi inte varit och fotat innan så vi åkte några kilometer och kom till nån fornlämningsstig av nåt slag. Det fanns väl inte så mycket vackert där egentligen, men är man fotogalen så finns det ALLTID något att fota hur ful omgivningen än är :) Man kan ju t ex krypa ner på marken och fota.




Då hittar man alltid nåt smått och gott.





Gammalt och rostigt har sin tjusning också, tycker jag.




Det blev alltså en del avkoppling idag också. Kallt var det, men härligt att komma ut och fota lite. Nu kan man väl säga att man laddat batterierna ordentligt igen. Bara att sätta igång med vardagen igen i morgon då.

En sån här avkopplande helg har man avlastningen att tacka för. Utan den kan vi inte umgås med vänner och vi kan heller inte strosa runt med kameran i naturen på det här sättet. Det är verkligen guld värt att få denna avlastning vi har i korttids varannan helg. Att det dessutom fungerar så bra där så man slipper gå och oroa sig för hur sonen mår gör ju inte saken sämre. När vi hämtade honom i eftermiddags så var han på ett strålande humör. Härligt! 

Kram på er alla därute ♥

PS. Aspiggan undrade hur det gått på Fotomaraton som vi var med på för en månad sen. Inget resultat har publicerats än så det är tyvärr bara att vänta vidare...

2 kommentarer:

Nina sa...

Så härligt! Både tunna, vänner och fotoutflykt. Verkar vara en riktig batteriladdarhelg det :)

Hoppas ni får en bra vecka!
Kram Nina!

Anonym sa...

Tänk att man alltid ska behöva vänta så länge på allt man är nyfiken på ;)
Vilken känsla det måste vara att sitta i vattnets värme och titta på månen och stjärnhimlen....man måste bli ganska lyrisk och ödmjuk inför livet på nåt vis...
Det låter alldeles underbart iallafall.
Jaa, tänk att det alltid finns något att fotografera var man än är, och jag håller med, rostiga gamla saker och fallfärdiga hus och lador är vackra i rätt ljus och rätt vinkel!
Ni har verkligen haft en skön helg, njutbart!
Ha en fin vecka, Stora kramen på dig gumman