måndag 31 oktober 2011

Höstlovet har börjat

Nu börjar en ny vecka och första dagen har redan gått. Detta är en vecka som jag inte riktigt tror blir helt och hållet harmonisk av olika orsaker. Dels är det lov och dels så kan inte sonen ta med sig datorn till korttids/fritids eftersom den gått sönder i ett utbrott tidigare i veckan.




Jag visste att det skulle bli protester och ledsamheter i morse. Han skulle minsann inte åka till korttids idag när han inte kunde ta med sig datorn. Jag hade förvarnat E redan igår kväll om att det kunde bli lite oroligt och jobbigt idag på morgonen. Eftersom jag var tvungen att infinna mig på jobbet idag, så hade jag en plan B färdig och som jag pratat med personalkillen om. I värsta fall skulle E och sonen få vara här hemma hos oss idag. Och det går väl bra - MEN - då skulle problemet fortsätta än värre på onsdag när det är dax igen, och då är det dessutom en helt annan personal som han inte är riktigt lika van vid. Så jag tyckte det var bäst att han kom iväg idag.

Det var väl på ett hår att jag vikit mig för det blev utbrott och lite småvåldsamt här, men till slut kom vi iväg och jag fick lämnat av honom vid skollokalerna där de skulle vara idag. Jag kunde åka till jobbet och vi klarade av ett långt möte som var inplanerat under förmiddagen.




Jag hämtade sonen i eftermiddag efter jobbet vid 14-tiden och han är på ett strålande humör. Otroligt lugn och harmonin har landat hos honom - så härligt! Rätt personal är bara sååå viktigt för de här barnen! Nu ska vi vara lediga i morgon, jag och sonen och försöka mysa hela dan ♥ Sen återstår det att se hur onsdagsmorgonen avlöper. Då är det en relativt ny personal som ska jobba med sonen, en personal som de anställt på resursskolan för några veckor sen. Bara att hoppas på att jag får iväg honom....

I morgon måste vi nog ta tag i detta med datorhaveriet också. Måste kolla upp hur försäkringen funkar och hur lång tid det kan tänkas ta innan det blir klart med hur det blir. Men som sagt, det tar  vi i morgon.
Kram på er alla ♥

Inga kommentarer: